Efter flere turneringers dominans af den altid velspillende Jesper ‘Pilm’ Prang måtte han se sig slået i den syvende udgave af denne turneringsrække. Dog var det ikke hvem som helst, han blev slået af, nærmest tværtimod. Han blev nemlig slået af den kommende FIWC-deltager Mohamad Al-Bacha, der også udviser utroligt god form for tiden.

Turneringen så generelt ingen større overraskelser, da alle favoritterne klarede sig videre fra det indledende gruppespil, på nær ranglistens nummer 2, Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg. Dernæst faldt de dygtige spillere langsomt fra, indtil semifinalerne blev nået, hvor det altså var de to førstnævnte, der var videre, mod henholdsvis Nicklas ‘Niller’ Stensgaard samt Magnus Larsen. Dog kender vi allerede udfaldet af finalen, som altså blev en sejr til Al-Bacha, mens Magnus Larsen kunne trække sig sejrsrig ud af kampen om 3. pladsen. Vi tog fat i Mohamad for at få en kommentar fra ham.

“Det føles lækkert at få brudt Pilms sejrsstime. Han er uden tvivl en dygtig spiller og gav mig kamp til stregen i finalen, men jeg havde en god fornemmelse op til turneringen, og jeg håbede på at vinde turneringen, eftersom jeg ikke har vundet en cup i lang tid. Men mit mål i turneringen var ikke at få brudt hans stime, det var selv at komme ind i en stime, som forhåbentligt rækker i lang tid. Jeg tror helt sikkert at jeg kan vinde mange af de små online-turneringer. Jeg føler mig tilpas i FIFA 16, og jeg føler mig komfortabel i mit spil, så jeg tror helt klart jeg kan vinde de kommende turneringer.”

Vi spurgte ham desuden, om han kan bruge den danske scene som træning op til FIWC, hvortil han svarede: “Selvfølgelig kan jeg det. Niveauet i Danmark er rigtig højt uden folk egentlig ved det, så jeg kan bestemt bruge de danske turneringer til noget, så det er ikke kun Gfinity jeg kan bruge til noget, for mine kampe er ikke bare walkover i de danske turneringer, jeg får modstand. Så det er meget godt at få opvarmet med et par turneringer, inden den intense træning går igang.”

Leaderboardet er desuden opdateret efter denne turnering, og det viser, at Pilm stadig er klart i front, mens der er rift om 2. pladsen. Kan nogen true Pilms 1. plads?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.