I bedste Lukas Graham-stil vælger EA at fejre deres 7-års fødselsdag. Eftersom FUT er blevet den allerstørste game mode, vil EA selvfølgelig belønne alle deres spillere. De vælger i 7 dage at fejre det på flere forskellige måder:

Gratis packs: EA giver en masse packs ud til alle deres spillere. Det er en premium gold pack HVER DAG. Dog kan man ikke trade spillerne deri, men det er stadig en fin ting at få gratis.
FUT Birthday Cup: Netop for at fejre deres 7-års fødselsdag kan man få præmier, der stiger i denne turnering hver gang, op til din 7. sejr. Din første sejr giver dig et EA-brandet kit.
Specielle packs: Der kommer nye packs hele tiden i butikken, sørg for at hold dig opdateret, hvis du er interesseret i det!

Sidst, men absolut ikke mindst, udkommer der en masse spillere i nye positioner i kun en uge. Her er dem, der er mest værd at bemærke især Ronaldo og Bale, der begge kommer i en angriber-version! Så hvis du ønsker disse spillere på toppen i stedet for på fløjen, så er det din bedste chance nogensinde for at få dem.

Skynd dig at vær med – det varer kun til på mandag!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *