Så er det blevet tid til den store dag – nemlig finalen til ESWC i Paris! Electronic Sports World Cup samler eSports udøvere fra hele verden, og vi har heldigvis haft danskere repræsenteret i flere spil, men især i FIFA 16 har Danmark vist sig godt frem idet danske August Rosenmeier nu er i den store finale mod den engelske spiller Spencer “Gorilla” Ealing.

Kampen står planlagt til at begynde kl. 13.00 og skal spilles på den store scene i Paris foran mere end 7.000 tilskuere, men da planen godt kan rykkes lidt, så vil vi anbefale at sidde klar fra kl. 12.00 hvor scenen faktisk er reserveret til FIFA finalerne – dog startes der med bronzekampen imellem iraneren og tyskeren.

ESWC er sæsonens første major, og en sejr til August her, kan betyde starten på et glimrende år hvor det forhåbentlig også bliver til deltagelse (og sejre) i FIWC og Gfinity mesterskaberne. Niveauet har været højt i Paris, og når den forsvarende FIWC verdensmester (Alshehri) ikke engang kan kvalificere sig videre fra gruppespillet, så er der tale om et stærkt spillende August Rosenmeier som nu kan kalde sig finalist.

Watch live video from ESWC on www.twitch.tv

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.