Den 16-årige FIFA-spiller Niklas ‘N1ller’ Jakobsen skal i FIFA 19 tørne ud i AGF Esport-trøje, efter at han i dag blev præsenteret som holdets nye ansigt.

Ligesom for alle andre er FIFA 19-sæsonen i fuldt gang for AGF Esport, der onsdag har valgt at forstærke FIFA-truppen med et nyt, spændende navn.

Niklas ‘N1ller’ Jakobsen viste igennem FIFA 18 smagsprøver på sit talent indenfor FIFA, og det har altså nu sikret ham en aftale med den jyske fodboldklub.

Vi har først og fremmest fanget den tidligere Clan eSpuma-spiller til en snak om skiftet.

Skiftet kom på tale, efter Lars kontaktede mig, og vi tog et par samtaler, før vi blev enige om aftalen og kontrakten. Jeg er rigtig glad for at være blevet en del af holdet,” fortæller den 16-årige FIFA-spiller og uddyber.

Grunden til, det blev AGF, er, fordi jeg ved, hvor meget tid Lars ligger i det, så jeg ved, det er et sted, jeg vil komme til at udvikle mig. Jeg tror, AGF kan give mig større chancer for at nå længere til turneringer, og så tror jeg, vi på holdet kan udvikle hinanden og gøre hinanden bedre.

Af den årsag går den nye AGF-mand også forventningsfuldt ind til den kommende sæson.

Min målsætning for tiden på holdet er at vinde og komme længere til flere turneringer, ramme nogle top 100-placeringer og samtidig udvikle mig som spiller og som person,” lyder det til sidst fra N1ller.

I morgen kan du her på siden høre en reaktion fra N1llers nye holdkammerat Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, som vi tager en snak med om den kommende sæson samt de kommende Bilka-turneringer.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.