Den tidligere Sørby eSport-spiller, Tobias Rolandsen, er blevet en del af AGF Esport. Vi har fanget hovedpersonen og AGF-coachen Kenneth Bank til en snak om skiftet.

Til HK FIFA Cup mødte AGF Esport lørdag formiddag i sidste weekend op med tre spillere. Udover Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg og Lucas ‘FifaLucz’ Krøll stillede Tobias Rolandsen – holdets seneste forstærkning – nemlig også op i den hvide AGF-trøje.

Tobias Rolandsen leverede blandt andet et par fine præstationer til Waoo Super Sunday i sidste sæson, men dette er ikke den eneste grund til, at man i AGF har valgt at hente det unge FIFA-talent til holdet.

Vi har valgt at hive Tobias ind af flere grunde. Først og fremmest har han en god forståelse for spillet og har tidligere vist et flot topniveau. Derudover udviser han en stor glæde ved spillet og er super motiveret for at blive bedre, hvilket jeg i høj grad værdsætter. Vigtigst af alt har Tobias en rigtig god personlighed, en god opbakning fra hans bagland i form af familien, og så har han denne Esportslige dannelse skabt gennem hans tid hos Sørby eSport, som har givet ham en god forståelse for den danske FIFA-scene, samt hvad der skal til for at performe,” fortæller Kenneth Bank, FIFA-coach i AGF Esport, om signingen.

Også Tobias Rolandsen selv er naturligvis super tilfreds med aftalen. Han udtaler følgende om sit nye skifte:

Tobias Rolandsens billede.Det er selvfølgelig kæmpe stort at repræsentere en af de største klubber i Danmark. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Hele setuppet omkring holdet gør det helt unikt. Også alt det udenfor FIFA, samt de gode muligheder vi får.

Som nævnt, er AGF altså også udstyret med to andre FIFA-repræsentanter. Disse to har holdets nye spiller kun positive ting at sige om.

Først og fremmest er det to dejlige personer, så på det personlige plan er det et super match. FIFA-mæssig kan de begge to hjælpe med flere ting. Lars har en masse erfaring, og Krøll viser jo rigtig højt niveau i Weekend League, som jeg kan lære af,” lyder det fra Tobias Rolandsen, der slutter samtalen af med at fortælle om sine forventninger til opholdet.

For mit eget vedkommende forventer jeg at udvikle mig rigtig meget og få finpudset mit spil. For holdets vedkommende tror jeg, vi kan nå rigtig langt med en masse talent og en træner, der kan hjælpe os alle tre meget også.

Slutteligt har vi hørt Kenneth Bank, om han er tilfreds med den nuværende trup på tre mand, eller om han ønsker at bringe en eller flere forstærkninger til i den nærmeste fremtid.

Truppen nu vil jeg se som værende rigtig fornuftig, men ud fra den sportslige plan lagt i efteråret søger vi mod at få tilknyttet en fjerde spiller, som dermed skal fuldende truppen. Her er der i høj grad fokus på de samme ovenstående parametre, som har været udslagsgiven for tilknytningen af Tobias Rolandsen,” lyder de afsluttende ord fra AGF-coachen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.