Så er det lige før det går løs i London! Lørdag er dagen hvor vi skal have 5 danskere i gang til VM for klubhold i London – Fredberg og Dingo for Brøndby, LordHjorth og Esser for Tricked samt Bacha for NoFuchsGiven. Der er kun 16 hold med til Klub VM, så det er forholdsvis få modstandere der skal ryddes af vejen for at få titlen, men det er dog modstandere fra øverste hylde. Vi har også to danske dommer med – læs mere her.

Brøndby er jo forsvarende mestre – ja faktisk er de dobbelte forsvarende mestre, så forventninger er store til de to drenge. FIFA har haft fat i dem til en snak – se den herunder.

Præmierne er således (pr. hold)
1st place: USD $40,000
2nd place: USD $20,000
3rd – 4th place: USD $10,000
5th – 8th place: USD $2,000
9th – 16th place: USD $1,500

EA SPORTS Global Series points (pr. spiller)
1st place: 1500
2nd place: 850
3rd – 4th place: 625
5th – 8th place: 450
9th – 16th place: 275

Der er altså rigtigt gode penge og især Global Series point på højkant – disse bliver rigtigt vigtige ift. at komme til VM senere på året.

Tricked eSport er på jagt i det engelske, og de vil gøre ALT for at tage titlen! De blev fanget ved ankomsten til London herunder. Med de to spillere på kun 16 og 17 år er de blandt de yngste, men deres niveau kan tage dem hele vejen.

Sidste dansker der skal i ilden er Mohamad Al-Bacha, og hvis han kan fortsætte det gode spil fra eSuperligaen før jul, så bliver der ikke mange der kan stoppe ham. 

Hele showet fra London begynder lørdag kl. 11.00 dansk tid – det hele kan følges her

Held og lykke til de danske drenge!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.