Der er under en uge til jul, og det betyder, at vi efterhånden er i gang med de sidste låger i julekalenderen. I dag har vi snakket med et efterhånden stærkt hold i dansk FIFA.
Marcus

Marcus Jørgensen (th.) er en af to nye spillere i eSpuma. Her står han sammen med Dennis ‘Norden’ Nordenbøl efter sin 2. plads ved DM i FIFA 14

Aktivitet er måske det bedste ord, man kan bruge om Clan eSpuma i 2015, når man tænker på den store udskiftning og holdets iver efter at finde den helt rette trup. Utallige spillere er blevet vejet og fundet for let, vigtige personer har gennem året forladt holdet, men ambitionerne fra ejeren, Nick ‘Bageren‘ Apel, har hele tiden været, hvor de bør være. Det har dog ikke altid været let for Nick Apel, som gennem året har måtte se holdet miste markante profiler som Jacob ‘Kragefucz‘ Kragelund og Claes ‘Keglekongen‘ Hansen. Samtidig var der problemer med en spiller som Marcus Kok, som i to omgange var inde omkring holdet, men begge gange forlod holdet igen, efterfulgt af mindre positive ord rettet mod Nick Apel. Den hårde fight ser endelig dog ud til at have båret frugt for Nick Apel, som lige nu har fem spillere i truppen, hvor specielt fire af disse ligner folk, der kan være med i toppen. Man har pt. en trup, der indeholder både talent, rutine og niveauet til at være med helt fremme i de største turneringer.

Carly (tv) efter Odense Open, som bød på en flot 2. plads efter nederlag til Lasse ‘Kongen’ Bækkelund i finalen. I semifinalen slog han Jesper ‘Pilm’ Prang (til højre i billedet).

Dette har specielt én spiller bevist det sidste halve år. Carl Emil Carly Lindblad har det sidste halve år vist sig at være blandt de allerbedste spillere i dansk FIFA. Med en 2. plads til CULT Cola Odense Open, en 3. plads til CULT Cola Copenhagen Open og en samlet 3. plads på CULT Cola FIFA Tour Leaderboardet har man en stjerne i svøb. Kombinerer man det med de to nye spillere, Kenneth ‘Bankeren‘ Bank og Marcus Jørgensen, har man pludselig tre spillere, som alle ved, hvad det vil sige at kæmpe med helt fremme. Samtidig har man 14-årige Magnus Larsen, som allerede nu har formået at vinde en offline turnering ved Pricerunner Cup Junior og samtidig formåede at ende blandt de 16 bedste ved Danmarksmesterskabet i FIFA 15 – alt dette formåede han i en alder af blot 13 år. Sidste mand på holdkortet er Mads ‘Nyrnz‘ Nyrnberg, som trods sin konstante aktivitet siden FIFA 14 stadig ikke har formået at klatre op blandt de 50 bedste på den danske rangliste.

 

Vi har snakket med Nick Apel om året 2015 og om forventningerne til fremtiden:

“Det har været et spændende år for eSpuma, som nu står med en yderst spændende trup. Hvordan ser du på året og de spillere, som du pt. har til rådighed?”

“Jeg er tilfreds med vores resultater i år. Carly viste for første gang tænder til Odense Open og har siden været med i slutspillet til stort set alle turneringer. Han har også vidst, at han kan være med, hvor det er sjovt i FIFA 16. Så har vi Marcus Jørgensen, som jeg mener er en rigtig stærk signing, da han ligesom Carly også er med, hvor det er sjovt, og vi håber, at vi kan give ham det sidste skub. Magnus Larsen klarede det fint med en top 16 til DM og viste sig også positivt frem til Copenhagen Open. Vi skal huske på, at han stadig er rigtig ung, så det er fint, at han allerede er begyndt at vise sig frem. Kenneth Bank er pt i Kina, men vi ved alle, at han er en klasse spiller, når han rammer dagen. Det så vi med hans 4. plads til Odense Open. NyrnZ kommer til at spille med til turneringer og kan forhåbenligt nå at lege med hvor det begynder at blive sjovt, men hans primære opgave vil være at fokusere på de andre spillere.”

“Der har været meget udskiftning gennem hele året for eSpuma, og er det noget, vi skal forvente fortsætter?”

“Jeg er tilfreds med vores nuværende trup, men man holder selvfølgelig altid øjnene åbne, hvis der skulle dukke en spændende spiller op, som jeg mener har et stort udviklingspotentiale og på sigt kan blive en del af den danske top eller sub-top.”

Hvad forventer du så af år 2016, hvis vi kigger på hele organisationen?”

“Vi regner med der komme til at ske mange forskellige ting, indenfor de spil, vi har i eSpuma, og vi regner med, at 2016 bliver det største år hidtil. Hvis vi kigger lidt på CS:GO, så har vi haft svært ved at finde et stabilt førstehold, men vi har dog en god og stabil udvikling på vores akademihold. De har utrolig meget potentiale til at blive et stærkt hold, som vil vokse sig stort sammen, og i fremtiden vil komme til vise sig frem sig på den danske scene. I forhold til FIFA-holdet, håber jeg på, at vi kan komme til at vinde en del titler i 2016, da jeg har nogle super dygtige talenter, som viser sig utroligt godt frem i FIFA 16.”

I morgen tager vi en snak med en af de bedste spillere i Danmark – stay tuned!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.