Flere og flere virksomheder søger mod dansk esport – og en af de største FIFA-turneringer længe på dansk grund blev afholdt med PriceRunner som navnesponsor.
DSC08722

Magnus Larsen (midt.) vandt juniorturneringen, mens Lasse ‘Kongen’ Bækkelund vandt hovedturneringen og de 10.000 kroner.

PriceRunner har været aktive på den danske FIFA-scene i år – senest var de blandt de største sponsorer til det danske FIFA-mesterskab, men de har også i år afholdt deres “helt egen” turnering, nemlig Pricerunner Cup. Denne turnering blev som den første for alvor store turnering afholdt på Falster, ligesom der var både juniorturnering og almindelig turnering. Her var der stor opbakning til selve turneringen, der blev anset som en gigantisk succes, både af spillere, sponsorer samt afholdere. I forbindelse med denne turnering er det naturligvis også relevant at spørge netop Pricerunner om deres tanker om turneringen.

Vi har spurgt Søren Knudsen, Communications Manager i Pricerunner, om deres tanker bag sponsoratet, hvad de tænkte bagefter og om de har flere planer, både indenfor FIFA, men også i esport generelt:

“Hej Søren. I har haft gang i mange sponsorater i 2015, men i vores henseende var Pricerunner Cup det mest spændende – hvad synes I om arrangementet?”
“PriceRunner Cup var et rigtigt godt arrangement, som vi var meget tilfredse med. Det var er godt arrangement med mange deltagere, der gav os god eksponering i såvel lokalmiljøet som i gamermiljøet. Cuppen fik hurtigt stor tilslutning, og overbeviste os om, at der er store muligheder som sponsor indenfor E-sporten.”

“I var også storsponsorer for DM, uden dog direkte at lægge navn til – hvordan forløb den turnering for jer?”
“DM var vi mere tilbagetrukne i forhold til, men vi opnåede det, vi gik efter. Det var en test af hvordan man kan bruge sponsorater aktivt via gode links på nettet og høj opmærksomhed i de rettet målgrupper.”

“Hvad gør I jeres øjne FIFA til et spændende spil, dels i Danmark og dels i hele verden?”
“FIFA er et fedt spil, fordi det rammer så mange. Både drenge, piger og deres forældre giver sig i kast med at spille fodbold på deres spillekonsol – og alle har det sjovt med det. Man kan spille FIFA for sjov og man kan gøre det dødseriøst i turneringerne. Spillet er godt lavet, og det sætter hele tiden nye standarder for hvad i kan online på spillesiden.”

“Er esport et område, som I vil satse mere på i fremtiden?”
“Vi kan uge efter uge se, at PS4-konsollen er den mest søgte på www.pricerunner.dk og at FIFA spillet også er det mest søgte spil uanset platformen. Der er ingen tvivl om at resultaterne fra 2015 har øget vores opmærksomhed på hele E-sportsområdet – så nu må vi se hvad der sker.”

2. januar skyder vi året i gang med Elgiganten Cup i Sørbymagle, og vi glæder os samtidig til at se deres næste skridt på den danske scene efter denne spændende udmelding omkring fremtiden.

Følg med i morgen, hvor vi sætter fokus på en spiller, der for alvor viste sit værd, til dels igen, i 2015!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.