Han sluttede ganske vist “blot” i Elite 3 i sidste weekend, men den danske FIFA-spiller, Daniel Agassi, klager nok ikke over sine efterfølgende rewards, der skulle vise sig at være bedre, end han nogensinde havde turde håbe på. Vi har her samlet dig et par vilde, danske FUT Champions-rewards-videoer fra denne uge.

Imens mange af top 100-spillerne i sidste Weekend League måtte nøjes med Mauro Icardis inform-kort i sine ugentlige rewards bestående af hele 11 informs, formåede den danske FIFA-spiller og YouTuber, Daniel Agassi, at packe to fra den absolut øverste hylde i ugen Team of The Week, da han åbnede Elite 3-rewards, hvor pakken ellers kun indeholdte tre inform-spillere. Se hele videoen øverst i artiklen.

Næste video, vi har til jer, er en fælles pack opening, hvor Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og Frederik Fredberg åbner hver sine rewards på Fredbergs kanal. Og vi kan godt afsløre, at den ene af dem er en smule heldigere end den anden, eftersom der popper et fransk flag op:

MadsenGaming sluttede i sidste weekend i Gold 1, og i nedenstående video valgte han at invitere FIFA-spiller Fatih Üstün med i sin rewards-video. Disse to skulle vise sig at få noget af en overraskelse, da spillets dyreste guld-kort, ingen ringere end Cristiano Ronaldo, gemte sig i en af pakkerne:

Sidst men ikke mindst har vi en video fra August ‘Agge’ Rosenmeier, der som altid kunne gøre sig klar til at åbne 11 inform-kort, da han for tredje gang i måneden gik 40-0, og selv om de tegnede sig til at blive en skuffende én af slagsen, da Shkodran Mustafi poppede frem, skulle det faktisk vise sig at blive noget så begejstrende:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.