August ‘Agge’ Rosenmeier har nu ramt tre 40-0’ere i streg, og har endnu engang cementeret sig  som en af verdens bedste FIFA-spillere. Hør her hvad der er anderledes ved FIFA 18 og om han rammer den perfekte måned med fire 40-0’ere.


Agge har været en FIFA-stjerne længe, og med sin fine form i FUT viser han, at han stadig sidder på tronen af dansk FIFA. Vi har taget en snak med Agge for at høre hvordan det kan være, at han allerede har ramt flere 40-0’ere i FIFA 18, end han gjorde i hele FIFA 17.

SportsGaming: “Tillykke med endnu en ubesejret weekend. Hvordan føles det at ramme 40-0 for tredje gang i træk?”

August ‘Agge’ Rosenmeier: “Det var befriende at ramme 120-0. Mit mål inden WL var 38 sejre og over ift. at stå stærkt i kval, men da jeg rundede 30-0 var jeg også godt klar over jeg kunne stille mig selv i en endnu bedre situation ved at gøre rent bord, og det gjorde jeg så heldigvis, så det er lettende.”

SportsGaming: “Rammer du så også 40-0 næste weekend?”

August ‘Agge’ Rosenmeier: “Det ville være absurd at ramme den igen næste uge og fuldende en “perfekt måned”. Chancerne er der bestemt, men det kræver selvfølgelig fokus og mental styrke i de 5-10 kampe man har hvor der er pres på. I første omgang skal jeg bare kvalificere mig til Winter Cup – så er alt andet underordnet. “

SportsGaming: “Hvordan kan det være at WL-resultaterne er så meget bedre i år?”

August ‘Agge’ Rosenmeier: “Spillet passer mig bedre absolut samtidig med jeg er kommet ind i det rette miljø, hvor jeg godt kan lide at spille FIFA på seriøs plan igen. Jeg synes der er en større skill gap i år end sidste år, og derfor ser vi også de helt uvirkelige høje krav der er for bare at ramme top 100 ugentlig! Matchmaking er dog en ting i år, jeg synes selv jeg møder bedre spillere i år end jeg gjorde sidste år.”

SportsGaming: “Hvilke danske gutter regner du med at se indenfor top 64 sidst på måneden?”

August ‘Agge’ Rosenmeier: Jeg er stensikker på Marcus bibeholder sin plads, og meget skal også gå galt for Hassan og Fatih hvis de skal smide den væk. Så har vi Dingo og Fredberg som har en hård weekend – men kender jeg dem ret så clutcher de også op og beholder deres placering i top 64, så jeg tror egentlig alle der er i top 64 fra DK lige nu forbliver der.”

Vi takker for snakken og ønsker Agge al held og lykke i kampen om den perfekte måned.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.