I denne weekend bliver det ikke muligt at gøre brug af de såkaldte ‘attribute cards’, der giver FUT-kort ekstra gode stats.

Ifølge rygterne, så starter kvalifikationerne til VM officielt i FUT Champions nu på fredag, og Weekend League bliver igen i år platformen, hvor verdens bedste FIFA-udøvere skal kæmpe om de attraktive pladser. Men i denne omgang ser det til gengæld ud til, at spillerne må gå til opgaven med færre midler at gøre brug af.

I FIFA-årets første Weekend League med kvalifikation, der er på spil, har EA nemlig bandlyst spillerne at bruge de såkaldte ‘attribute cards’, som giver FUT-kort et ekstra boost i deres stats.

Dette har været efterspurgt længe, og nu ser det så endelig ud til, at personerne bag EA har valgt at lytte til de mange, der mener, at attribute cards er komplet unødvendige.

Om de fortsat vil gøre brug af denne nye mulighed, er dog stadig uvist, men indtil da må de mange spillere, der har ønsket det således, bare nyde at spille kampe uden disse kort indblandet.

I den kommende weekend vil der derimod stadig være spillere, som oplever boost i sine stats. Udvalget med ‘Ultimate Scream’-spillere kommer nemlig til at få boostet sine stats i netop den kommende weekend. Se her hvilke der er tale om.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.