FIFA-YouTuberne Mathias ‘FifaMat’ Emge og Jakob ‘JKFIFA’ Kristensen har flittigt spillet med i årets mange FIFA-turneringer, vi har afholdt rundt omkring i landet. Det har ofte resulteret i fede vlogs de efterfølgende dage, og ved de to seneste turneringer har det da også været muligt at se, hvordan det gik til i dagene op til, under og efter turneringerne, hvor det endda ovenikøbet er blevet til et par imponerende placeringer for disse to FIFA-entusiasters vedkommende.

I forrige weekend stod ‘JKFIFA’ overfor sin debut på holdet Ambush eSport, da opgaven hed Elgiganten FIFA Tour. Destinationen var Kolding, og her formåede den nye Ambush-spiller blandt andet at slå VM-deltager Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen i løbet af turneringen. Se hele hans vlog her:

Det blev godt nok ikke til podieplacering for ‘JKFIFA’ i denne omgang, men det gjorde det til gengæld for en anden FIFA-YouTuber bare én uge efterfølgende. ‘FifaMat’ fik alt til at gå op i en højere enhed, og det var faktisk kun Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach, der stod i vejen for, at han ikke kunne snuppe de 6.000 kroner og førstepladsen. Se alt fra hans vilde weekend i videoen herunder og læs samtidig om hele turneringen her:

Har du også taget dit videokamera med til vores mange FIFA-turneringer (eller gør det i fremtiden), så send os endelig gerne din video, og så deler vi den med glæde!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.