Efter en mindre pause fra vores nye, digitale studie er vi nu endnu engang tilbage med en ny episode af ‘SG Podcast’ – denne gang med fire FIFA-YouTubere i gæsterollen.


Man kunne kalde dem det danske svar på den engelske gamer-gruppe, The Sidemen, men disse fire friske gutter har ikke desto mindre det tilfælles, at de alle sammen mestrer det at optage sig selv spille FIFA derhjemme. En anden ting, de nu også har fået tilfælles, er, at de indenfor det seneste års tid er begyndt at lukke øjnene op for konkurrence-miljøet af FIFA her i Danmark, og flere af dem har endda allerede fundet sig selv et vaskeægte FIFA-hold at repræsentere.

Så hvordan er det lige, at JKFIFA, KrauseFIFA, Opingi og FifaMat formår koncentrere sig om både den “filmiske” del af FIFA, der efterhånden er blevet utrolig populær, samt den mere “seriøse” del af FIFA? Det er blandt andet et af de spørgsmål, vi stiller dem undervejs i denne episode, mens vi naturligvis også kommer ind på emner som samarbejdet mellem dem og elitespillerne, YouTubernes økonomi og ikke mindst FIFA 18, der nu drastisk nærmer sig.

Og så kan vi da også stolt meddele, at vi i denne omgang står klar med et endnu mere lækkert design end de foregående gange! Stor tak til Nicklas Stensgaard, som her fik lagt godt op til en interessant og spændende podcast med YouTube som det helt store hovedemne.

Se hele episoden herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.