Et nyt samarbejde mellem Odense eSport og Mathias ‘FifaMat’ Emge er nu skudt til vejrs.

Vi vil hele tiden styrke vores position på de sociale medier, og YouTube er et vigtigt indsatsområde for os. Her kan FifaMat tilføre noget ekstra, så vi er super begejstrede for, at FifaMat vil være en del at teamet i Odense. I forvejen har vi et samarbejde med SlyFifa, der også er YouTuber med FIFA som sit hovedområde.

Således lyder pressemeddelelsen onsdag formiddag fra Odense eSports Jens Martinus Pedersen, der er henrykt over den seneste tilføjelse til sit team. Herudover røber han også, at der kunne være flere YouTubere på vej til Fyn.

Vi må erkende, at det ikke er nok for vores samarbejdspartnere at få deres logo vist i en hal i Sønderjylland. Der skal mere til, og derfor vil man se flere YouTubere blive en del af Odense eSport – også inden for andre eSports-discipliner,” fortæller han.

Hovedpersonen selv, Mathias ‘FifaMat’ Emge, er også utrolig begejstret over at blive en del af et FIFA-team for første gang. Han udtaler følgende i pressemeddelelsen:

Jeg er sindssyg begejstret over at få muligheden for at være en del af Odense eSport. Jeg ser frem til at repræsentere dem ved de fremtidige turneringer, og jeg kan ikke vente med at komme i gang. Jeg er her også for at hjælpe med at få bygget deres navn op endnu større via. mine seere, og det håber jeg, jeg kan gavne stort med via. de sociale medier. Jeg er topmotiveret for at vise Odense eSport, at jeg kan gøre en forskel hos dem, og det ser jeg frem til!

Det bliver interessant at følge udviklingen i Odense eSport mht. muligheden for flere YouTubere på vej, ligesom det også bliver interessant at følge udviklingen for Mathias Emge indenfor konkurrence-FIFA såvel som på sin YouTube-kanal.

I nedenstående video kan du høre Mathias Emge fortælle endnu mere om sit nye samarbejde:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.