Begge grupper er nu færdig spillet, og mens August ‘Agge‘ Rosenmeier kom videre fra Gruppe A i det tidlige gruppespil, skulle Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg gennem dødens pulje med stærke folk som Ivan ‘BorasLegend‘ Lapanje, Brian Savary og Tassan ‘Tass‘ Rushan. Det var dog ingen udfordring for Primeturbo der efter 4 kampe og 12 point skulle møde gruppens anden ubesejrede deltager, Tass, i en tæt kamp, som endte 1-1 efter en meget sen udligning af Primeturbo, og den skulle vise sig at blive vigtig.

Med efterfølgende sejre over både BorasLegend og argentineren Andres lå Primeturbo stadig á point med Tass og derfor skulle den sidste kamp afgøre om Primeturbo løb med førstepladsen. Her vandt Primeturbo sin sidste kamp med 1-0, mens Tass smed point mod BorasLegend. Derfor løb Primeturbo med sejren foran Tass, mens Brian Savary blev 3’er og BorasLegend sneg sig videre på 4. pladsen og tog den sidste plads i slutspillet.

Dermed har Danmark hele to deltagere tilbage blandt de sidste 16 i slutspillet, som afvikles på lørdag fra klokke 9.30. Kampene bliver vist på scenen fra kvartfinalen med fransk tale.

Stort tillykke til Primeturbo og Agge med deres videre avancement. Sports-Gaming.dk vil også på lørdag være til stede i hallen for at dække Agge og Primeturbos vej mod titlen som verdensmester. Tak til CultCola, Fanquants.com og Komplett.dk for at gøre det muligt at tage turen herned og følge vores danskere i Paris.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.