Agges gruppe er nu afsluttet. Lars ‘Primeturbo’ Korreborg starter på sin gruppe kl. 14.30. Følg live opdateringerne for Lars’ kamp her

Vi kommer her til at live-opdatere på Augusts’ kampe som begynder kl. 9.30.

Se kampprogrammet for begge danskere

12.55 – Kampen endte 7-1 til Agge, som dermed er videre som 3’er. Der vil snart komme en opfølgende nyhed omkring Agges gruppe.

12.35 – Agge scorer til 5-0 på straffe! 48 minutter spillet

12.34 – Halvleg og 4-0. Det ligner at Agge kommer videre

12.31 – Agge-maskinen fortsætter! 4-0 og samba over hele linjen!

12.29 – 3-0!!! 19 minutter spillet!

12.28 – 2-0 nu! Perfekt start for Agge!

12.27 – Agge foran!!! 7 min spillet

12.23 – Agge’s sidste og afgørende kamp mod Ufenok er ved at begynde. Agge vælger Brasilien og Ufenok vælger Real

12.15 – 1-1, slut. Agge har stadig muligheden for at gå videre

12.14 – Agge udligner!!!! Kampen genoptaget og 8 minutter igen

12.04 – Kampen har nu været pauset i flere minutter pga problemer med en controller

12.01 – Tiko har ikke travlt og holder bolden i egne rækker. 89 min spillet.

11.58 – Agge er meget uheldig. Den vil bare ikke i kassen. Rigtig fotte opspil, men manglende skarphed. 15 min tilbage

11.57 – Agge med kæmpe chance! Desværre uden held. 65 min spillet

11.55 – Tiko scorer til 1-0 efter 42 min.

11.51 – 30 minutter spillet. Agge har bolden og kombinerer godt. Dog mangler den sidste aflevering. 0-0

11.46 – Agge spiller nu mod Tiko. Agge har valgt Bayern, mens Tiko har valgt Chelsea. Kampen nu er utrolig vigtig for Agge, hvis han ønsker at gå videre til slutspillet.

11.35 – Kampen sluttede 2-2. Agge ser ud til at skulle kæmpe med Tiko, Victor Sancez og Prodigy om 3. og 4. pladsen, der giver videre avancement. Næste kamp er mod Tiko, der lige nu fører mod Ufenok, som ligger klar 1’er.

11.30 – Agge udligner! 2 minutter tilbage!

11.29 – Prodigy foran 2-1 ved en tilfældig bold i feltet.

11.26 – Prodigy udligner efter et par gode kombinationer i feltet. 67 min spillet.

11.21 – Agge skaber gode chancer og lukker godt af bagude. 40 min spillet, stadig 1-0

11.19 – 15 minutter spillet og Agge er foran 1-0!

11.15 – Agge møder nu Prodigy_V, som har valgt Real Madrid. Agge vælger Bayern Munchen. Agge har brugt Real og Chelsea to gange og kan derfor ikke vælge disse igen. Efter en sløj start har han nu vundet de sidste to kampe og har derfor 6 point for fire kampe og stadig med gode muligheder for at gå videre. Kom så Agge!

11.05 – Agge foran 2-0 efter et fantastisk opspil! 5 min igen og så godt som sikker!

11.02 – Fortsat 1-0. Agge har haft flere gode muligheder.

10.54 – Agge foran 1-0 og har kontrol over kampen!

10.50 – Agge tager Chelsea, mens Rohan vælger Bayern Munchen.

10.42 – Agge har nu pause indtil klokken 11, hvor Rohan Ranjan fra Indien venter.

10.33 – Kampen slutter 5-0. Agge har dermed fået de første 3 point og har 4 kampe tilbage.

10.30 – 4-0 efter 80 minutter!

10.29 – Agge er nu foran 3-0 og ser ud til at have lukket kampen med under 20 minutter igen.

10.26 – Agge foran 2-0!

10.23 – Agge foran 1-0! Kom så!

10.16 – Så venter Victor Sanches og Agge vælger Real Madrid. Victor vælger også Real Madrid

10.13 – Agge taber 3-1. Nu ser det svært ud!!!

10.10 – 3-1 til Neyo som også vandt første kamp 4-1

10.09 – Forvirring! Spillerne byttede hold til sidst så faktisk August der er bagud!

10.07 – 2-1

10.04 – 2-0! Nu kører det

10.01 – 1-0 til Agge efter 3 minutter!!!

10.00 – Neyo fra Frankrig er modstanderen i næste kamp. August har, imod hvad han ellers har fortalt, valgt at skifte hold efter en kamp. Der spilles nu med Brasilien og modstanderen er igen Chelsea

9.58 – August er ABSOLUT ikke tilfreds med eget spil og er frustreret. Der er dog masser chancer endnu, men en sejr er påkrævet!

9.57 – Agge taber desværre kampen 1-2. Et resultat som den malaysiske mester ikke kan brokke sig over.

9.55 – Header på overlæggeren og ned på stregen! Udtur!

9.55 – Der skabes ingen chancer!

9.54 – 15 minutter resterer – bussen parkeres for Chelsea

9.53 – Sådan! Agge reducerer til 1-2 på header efter hjørnespark. Lige på målmanden men videre op i krogen

9.50 – Nej, nej, nej! Agge bagud 2-0 i en kamp der ellers kun går en vej

9.48 – 2. halvleg begyndes uden ændringer på nogen af holdene

9.45 – 0-1. På trods af stort spilovertag scorer Warrior desværre et godt mål. 35 minutter spillet

9.42 – Kampen er i gang og Agge har valgt Real Madrid og modstanderen Warrior har valgt Chelsea

9.35 – Problemer med opdateringerne i trupperne udskyder første kamp lidt – ikke kun i Danmark den slags kan give problemer 🙂

9.20 – Så er vi klar! Agge har meldt sin ankomst og møder snart den malaysiske mester.