Den anden weekend i kvalifikationsmåneden er netop overstået, og vi har snakket lidt med de danskere, som har klaret det allerbedst i den forgangne weekend.


Daniel ‘Shoppen’ Melgaard: 40-0

Efter fyrre stressfulde WL-kampe kunne Daniel ‘Shoppen’ Melgaard se i øjnene, at han havde ramt årets første ubesejrede weekend, i det han ramte 40-0. Daniel var selv ret overrasket over resultatet: “Mit mål for weekend var egentlig bare at ramme elite 1, da jeg ikke har det bedste hold endnu, og vil forbedre det op til  kvallen i februar. Derfor kommer det også lidt som en overraskelse at jeg alligevel formår at ramme de 40. 
Mine sidste 5 kampe var selvfølgelig nervepirrende, og
Min sidste kamp var den mest intense, hvor jeg fik scoret det forløsende mål til 2-1 i slut minutterne.”

Daniel formåede desværre ikke at gennemføre den forhenværende Weekend League, hvilket betyder, at kvalifikationen til næste runde i FIFA eWorld Cup er ude for rækkevidde: Daniel øjner dog muligheden for kvalifikation i Februar: “Min rekord for måneden er desværre på 69 wins, da jeg stoppede ved elite sidste weekend. Men med et 40-0 og en del forbedret hold, tror jeg på mine chancer for at Kvalle i februar måned.”

August ‘Agge’ Rosenmeier: 40-0

En anden dansker, som (ikke overraskende) ramte 40-0 i weekenden, var August ‘Agge’ Rosenmeier. Agge har haft en forrygende start på FIFA 18, hvor han har ramt 40-0 flere gange. Hashtag United-spilleren spiller i øjeblikket sit FIFA i London sammen med holdkameraterne, hvilket passer ham godt: “Det er så fedt her i London. Det er dejlige omgivelser og faciliteter og en dejlig oplevelse i min karriere. Der er ikke ekstra pres men ekstra støtte fra holdkammeraterne samt en god motivationsfaktor – noget jeg nyder godt af.”

Hvis du vil se mere til Agges nye omstændigheder, så kig med her, hvor Agge viser sin nye lejlighed frem.

Claes ‘Keglekongen’ Hansen: 39-1

Claes har traditionelt været en stærk H2H-spiller, som ikke har været så fremtræden i FUT – det er han dog igang med at lave om på. Den tidligere Tricked-spiller har blot ramt tre nederlag i denne måned, og er derfor godt med i kampen om kvalifikationspladserne.

Claes har ydermere slået sin personlige rekord endnu engang, hvilket han er glad for: “Lige pt. ligger jeg nr. 59 med 77 sejre ud af 80 mulige. Jeg har slået min egen personlige rekord 2 uger i træk og håber egentlig bare på jeg kan blive ved med at bygge på og forhåbentlig holde mig i top 64!”

Frederik Rom: 39-1

Den unge Wicked-spiller havde også en formstærk weekend. Den eneste modstander, som kunne formå at slå ham, var holdkammeraten, Tamer Taser. Frederik var dog stadig yderst tilfreds med indsatsen, da han så en forbedring i både det defensive- og offensive spil. “Jamen mit mål i ugen op til var at få forbedret mit forsvar og det synes jeg selv lykkedes virkelig godt. Mit angrebspil var også rigtigt godt den her weekend. Mit loss var et rigtig tilfældigt og mærkeligt et. Jeg var 16-0 på det tidspunkt og så mødte jeg min teammate Tamer Taser. Vi spillede en meget lige kamp, men han var skarpere end mig foran mål, og det gav ham sejren”.

Hassan ‘HassanPlayer’ Al Saraf: 39-1

Den altid glade mand, Hassan, havde endnu en gang grund til at trække på smilebåndet. Den rutinerede FUT-spiller er kendt for sine kontinuerlige top 100-resultater i Weekend League, og denne uge var ingen undtagelse. 39-1 blev ramt, og Hassan var godt tilfreds: “Weekenden er igen gået rigtigt godt. Jeg er meget tilfreds med 39-1 og mine chancer for kvallen ser fine ud nu. Jeg skal bare holde hovedet koldt og fortsætte.”

Hassan ramte også 39-1 i sidste uge, og dermed ligner han en mand, som kan være at finde blandt de 64 kvalifikationspladser.

Frederik Fredberg: 39-1

Den nye Brøndby eSports-mand har ligesom sin YouTube-kollega, Hassan, ramt 39-1. Waoo FIFA Liga-vinderen er selvsikker, og tror meget på egne evner, hvilket der er god grund til. Brøndby-spilleren ligger i øjeblikket nummer 58 i verden på den månedlige rangliste, blot én plads foran Claes Hansen. Fredberg udtaler følgende om sin weekend:

“Synes jeg har sat mig selv i en perfekt situation frem imod de sidste to uger. Jeg kan selv afgøre det og det er det vigtigste. Jeg tror på egne evner og føler mig overbevist om at jeg kvalificerer mig. “

Der var dog en enkelt kamp, som ikke gik efter planen: “Mit nederlag var efterhånden et klassisk nederlag. Møder en god modstander uden moral. Han kommer foran og timewaster allerede i første halvleg. Der skal naturligvis presses og det skaber huller i defensiven. Han udbygger føringen. Jeg scorer til 2-3 i 83. minut. Jeg rørte ikke bolden igen. Ærgrer mig ekstremt, men jeg kan være tilfreds med 39 sejre. “

Fredberg har også lavet en video, hvor han viser hvordan hans weekend forløb sig. Se med her

Fatih ‘FIFAÜstün’ Üstün: 38-2

Fatih Üstün har taget FIFA-scenen med storm gennem det sidste år. Han er kendt for sin offensive og meget direkte spillestil, som ofte skaffer ham topplaceringer i FUT Champions.

Fatih er positiv overfor sine kvalifikationschancer og udtaler følgende: “Jeg håber jeg kan fortsætte de 2 næste uger og komme med til regionals. Det ville være en kæmpe drøm at komme til udlandet specielt med mange af mine gode venner også som ser ud til kvalle sig ligenu. (Fredberg, Dingo, Hassan osv.)”

De danske gutter viser altså endnu engang hvordan det skal gøres, og det ser ud til, at regionals bliver fyldt med rød-hvide FIFA-spillere.

Fik du ikke set det hele? Marcus Jørgensen ramte også 40-0. Læs mere om det her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.