Torsdag aften var det sidste chance for at spille sig op blandt de 14 spillere, som 4. oktober skal kæmpe om at forsvare de danske farver til ESWC i Paris sammen med August ‘Agge‘ Rosenmeier. Da de fleste favoritter allerede har kvalificeret sig til finalen, var der flere i spil til de sidste to pladser, og blandt deltagerne var Christian ‘Chanaka‘ Bruun, Dennis ‘Norden‘ Nordenbøl, Kasper Iversen og Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, som denne gang stillede op under et nyt og hemmeligt PSN, og det var der en grund til:

Ved mit normale PSN overpræsterer folk mod mig og stiller sig ned i 5-4-1 diamant og så ville jeg se om folk spillede 5-4-1 diamant imod alle andre også, hvilket de ikke gjorde. Jeg tror ,at de fleste vil stille sig ned mod folk som Agge, Iver, Barne, mig osv. da de har stor respekt for os og ved at det muligvis kan være en af de eneste måder at holde os væk fra chancer på.” udtalte Primeturbo efter turneringen.

Det skulle dog vise sig, at Primeturbo måske havde en pointe. Gruppespillet forløb nemlig uden de store problemer, og med 9 point samt en målscorer på 23-3, fløj Primeturbo direkte gennem gruppespillet. Her måtte også ProBisgaard og Kasper Iversen se sig slået med henholdsvis 2-1 og 6-1, inden Primeturbo var finaleklar.

Hans modstander viste sig at blive en gammel kending, som endelig har fundet lysten til FIFA igen. Wahed ‘The Kid‘ Obayd, som i 09 kom hele vejen til semifinalen til DM og hentede en kvartfinaleplads i år, var også at finde i finalen efter en vej, der bl.a. bød på sejre over Magnus ‘Anqes‘ Andersen, Christian ‘Chanaka‘ Bruun og Marcus ‘Danmar‘ Kok.

Finalen blev tæt og sluttede 2-1 til Primeturbo, og dermed kunne to stærke spillere sætte kryds i kalenderen frem mod kvalifikationen i Aarhus, hvilket var en stor tilfredsstillelse for vinderen, Primeturbo, som havde store forventninger til turneringen efter udgivelsen af FIFA 15.

Jeg er meget lettet. Det ville være en ekstrem skuffelse, hvis jeg ikke kvallede mig. Efter den succes jeg havde i går forventer jeg at gå hele vejen. Det bliver den sværeste turnering nogensinde, da der kun er rigtig gode med. I forhold til FIFA 15 var der en i går, der skrev, at mit spil var blevet 1000 gange bedre, men jeg mener dog, at jeg er på samme niveau som til slut i FIFA 14. Jeg forventer dog at lære spillet at kende og blive ustoppelig i Danmark, selvom det kun er Agge, der er det lige pt.” udtalte Primeturbo, der udover ham selv, også havde Daniel Barnewitz og Mathias Iversen som favoritter til at vinde turneringen.

Dermed er der kun en enkelt plads tilbage, og den bliver fundet via Fanquants.com konkurrencen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.