Kvaliteten på Sydbank Park i Haderslev var svær at overse onsdag aften, hvor FIFA 15 var kommet til Sønderjykse og 36 spændte deltagere var klar til at kæmpe om toppladserne i det nye spil. Deltagerne bestod både af lokale folk og FIFA spillere ude fra, og hele vejen fra Nyborg var Paw ‘Wap‘ Bertelsen og Claes ‘CH66DK‘ Hansen kommet, mens Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund fra Svendborg også var mødt op. Af lokale folk var både brødrene Bredo (Mathias og Jonas) og Jeppe Langmack, som alle tre var at finde i Sønderjylland Open tidligere på året.

Og der skulle vise sig at være forskel på toppen og de andre. Hele fire spillere kom nemlig videre fra gruppen med maksimum point og med store sejre, hvor Mathias Bredos 12-0 sejr gav den største genlyd.

Videre fra gruppen kom alle fem favoritter, men allerede i første runde af slutspillet måtte Jonas Bredo se sig slået med 6-4 til Mads Jensen, som nåede hele vejen til kvartfinalen, hvor Lasse Bækkelund vandt efter straffe. Også Jonas’ bror Mathias måtte sige farvel i kvartfinalen mod Jeppe Langmack, som i semifinalen slog Bækkelund efter en yderst tæt kamp, hvor fynboen brændte utallige chancer. Dermed var Langmack klar til finalen som eneste sønderjyde.

I den anden ende af bracket stormede Claes Hansen og Paw Bertelsen gennem runderne indtil de endte i semifinalen, hvor en tæt kamp udformede sig. Den endte dog 3-1 til Paw Bertelsen, som også snuppede sejren i finalen med 2-1, mens Bækkelund vandt bronzekampen 1-0.

Tak til alle, der dukkede op på Sydbank Park og var medvirkende til en fantastisk stemning.

IMG_0624[1]

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.