Til den eksklusive danske Fifa finale, ESWC Denmark – Powered by Cult Cola, vil der være i alt 15 pladser – de 14 findes igennem de online kvalifikationsturneringer i Fifa 14, og den sidste finalist findes igennem vores partner Fanquants.com som leverer online managerspil der tager udgangspunkt i de europæiske topligaer samt Champions League og landsholdene.
Er du ikke kun god til Fifa14, men ved du også hvilke spillere der skal satses på i den virkelige fodbold verden?

For at finde den heldige og dygtige deltager der skal repræsentere Fanquants.com til ESWC Denmark – Powered by Cult Cola, vil der være 5 kvalifikationsspil og til sidst en finale for de bedst placerede.

Kvalifikation (5 vindere kvalificeres fra hver runde)
Kval 1. – 7. – 9. september: Landskampe EM Kval.
Kval 2. – 13. – 14. september: Kampe fra de største ligaer i Europa.
Kval 3. – 16. – 17. september: Champions League Group stage Matchday 1
Kval 4. – 20. – 21. september: Kampe fra de største ligaer i Europa.
Kval 5. – 23. – 24. september: Kampe fra de største ligaer i Europa.
Kval 6. – 27. – 28. september: Kampe fra de største ligaer i Europa.
Finale (30 hold – 1 vinder af billet til ESWC Denmark – Powered by Cult Cola)
30. september – 01. oktober: Champions League Group stage Matchday 2
Som deltager stiller man ét hold til én kval. 5 vindere fra hver runde går videre til finalen. Hvis der er flere der deler top 5 pladserne, går de alle videre til finalen. Hvis en bruger deltager i flere kval turneringer og ender i top 5 i f.eks. 2 af kvalifikationerne, får han 2 hold i finalen. Til finalen er der på baggrund af ovenstående minimum 30 deltagende hold.
Hvis der er flere vindere af finalen, er det det hold, som har opnået den bedste placering i kvalifikationen, som går videre til den eksklusive Fifa finale. Hvis der igen er lighed, er det det hold, som først har opnået den bedste placering i en af kvalifikationerne, som vinder.
Tilmeldingen til turneringerne åbnes d. 30/8