EA SPORTS har, for anden gang i Ultimate Teams levetid, valgt at udgive en markspiller som målmand på grund af en flot præstation i målet sammen med resten af ugens hold – se gennemgangen her.

Lige nu er et af de bedste TOTW’s nogensinde tilgængeligt i FIFA. Som det kan ses på billedet øverst i artiklen, så er holdet altså spækket med stjernespillere. Når man nævner i flæng, er der spillere som Robert Lewandowski, Sergio Agüero og Paul Pogba, hver især for deres pragtpræstationer. Hvad der desuden er værd at notere er, at Luis Suarez lige nu også har sit Hero-kort i butikkerne for sin utrolige performance, hvor han har en fod med i 7 ud af Barcas 8 mål (4 mål og 3 assists).

Desuden er det også nævneværdigt, at spilleren Alex Revell, der har fået en inform som målmand, normalvis spiller som angriber. Dette er tidligere gjort med Felipe Melo tilage i FIFA 14. Han blev skiftet ind efter 67 minutter, men der skulle først ske noget 14 minutter senere, hvor MK Dons (Revells klub) og mere specifikt, deres målmand Cody Cropper, fælder modstanderens angriber og får rødt kort. Alex Revell bliver valgt som manden mellem stængerne og redder et ellers veleksekveret straffespark. Derfor hylder EA nu “målmanden” på deres helt egen måde.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.