På denne side opdaterer vi løbende om alt aktuelt fra førstedagen her til FIFA eWorld Cup. Forbered dig på liveopdateringer af danskernes kampe, stemningsbilleder og meget mere. Direkte fra O2 Arena i London.

(OBS: Du skal manuelt opdatere siden for nye opdateringer.)

Har du et spørgsmål, eller har du bare lyst til at vise din støtte til de danske VM-drenge, så benyt da hashtagget “#fewcdk” på Twitter eller andre sociale medier, og så forsøger vi på enten at dele dit opslag her i tråden eller besvare dit spørgsmål bedst muligt!

Det var alt, vi havde for jer i dag! Tak fordi I læste med. Husk at vi er klar til at guide jer gennem morgendagen på nedenstående side fra i morgen formiddag af:

Runde 5

Marcuzo vs. Maestro 8-3 (Marcuzo slutter på 9 point)

Agge vs. AndoniiPM 3-3 (Agge slutter på 10 point)

20:49 – ærgerligt. 3-3 slutter det.

20:47 – Neeeeej.. Andonii gør det til 2-2 og dermed 3-3 samlet. 10 minutter tilbage, kom så Agge!!

20:47 – Marcus vinder samlet 8-3 over Maestro!!

20:44 – JA TAK! Agge scorer med omtrent et kvarter tilbage af kampen til 2-1!!!

20:40 – Marcus scorer til 8-2. Av, av.

20:37 – Marcus scorer til 7-2 samlet. Den ser ganske stabil ud den her føring.

20:35 – Agge svarer igen med det samme! 1-1! Maestro har samtidig reduceret mod Marcus med en enkelt scoring.

20:34 – Andonii scorer til 1-0. Øv, kom så Agge!

20:32 – Marcus bringer sig i front 1-0 i anden kamp imod Maestro efter 15 spilminutter. Marcus fører nu samlet 6-1. Agges kamp står fortsat 0-0.

20:28 – Både Agges og Marcus’ anden kamp i runde 5 skal til at begynde.

20:25 – Marcus er dog hurtigt tilbage med en scoring til 5-1! Kan vise sig at blive en vigtig scoring for at dræbe alt håb for Maestro. Kampen er nu slut.

20:24 – Maestro pynter en smule på resultater og scorer til 4-1. I mellemtiden lyder slutfløjtet hos Agge, der ender 1-1.

20:20 – Ærgerligt. Andonii udligner til 1-1. Fortsat mulighed for flere mål i kampen derimod.

20:19 – 4-0 til Marcus! Fremragende spil han leverer lige nu.

20:18 – Ændringerne gav pote med det samme! 1-0 til en velspillende Agge.

20:17 – 0-0 og snart halvvejs inde i anden halvleg hos Agge, der nu foretager en smule ændringer.

20:15 – 3-0!!! Smukt mål af Marcus – den fortjener et nyt billede af en glad coach:

20:12 – 2-0 til Marcus!!

20:10 – Marcus har netop bragt sig foran mod Maestro! Cristiano Ronaldo er målscoren.

20:09 – Runde 5 og sidste runde for i dag er i gang

Runde 4

Den danske duel! Agge vs. Marcuzo 5-4

19:54 – 5-4 bliver også kampens slutresultat! Agge har dermed 9 point, mens Marcus har 6 point.

19:50 – 78 minutter spillet og Agge bringer sig igen foran! 4-2, 5-4 samlet.

19:46 – 59 minutter spillet og umuligt at pege på en eventuel vinder lige nu!

19:44 – Så står den pludselig ud af ingenting uafgjort igen! Marcus får den heldigt med og eksekverer sikkert på muligheden. 3-2, 4-4 samlet.

19:42 – Marcus får et reduceringsmål! 3-1, 4-3 samlet og stadig masser af liv i kampen.

19:40 – Agge er brandvarm lige nu. Tre mål, der stort set har været identiske i spilopbygningen efter blot 27 minutter. 3-0, 4-2 samlet.

19:37 – Og så tager Agge minsandten den samlede føring for første gang i kampen. 2-0, 3-2 samlet.

19:36 – Agge bringer sig foran! 2-2 samlet. Spændende.

19:35 – Kamp 2 er sat i gang. Held og lykke boys.

19:33 – Så lyder slutfløjtet på første kamp. Kamp 2 starter indenfor få minutter.

19:30 – 78 minutter spillet. Fortsat 2-1.

19:27 – Marcus gør det til 2-1!

19:27 – Vi opdaterer dog naturligvis videre alligevel. Anden halvleg er godt i gang.

19:26 – Kampen bliver nu vist på stream – se med her:

19:25: Pause. De to spillere har trænet en masse sammen op til turneringen, og det kræver helt bestemt noget nyt kreativitet, for at de kan bryde igennem hinandens forsvar senere hen i kampen.

19:24 – Agge udligner efter scoring med Pelé! 1-1.

19:22 – Marcus med stor chance efter fine driblinger ind i banen. Pausen nærmer sig.

19:20 – 20 min spillet, og kampen har nu udviklet sig til at være meget ende til ende.

19:19 – Og dér kommer åbneren! 1-0 til Marcus.

19:18 – Endnu ingen skud på mål. 13 min spillet.

19:18 – Marcus spiller i Danmarks røde farver, og Agge spiller i den hvide udebane.

19:16 – Kampen mellem vores to danske repræsentanter er nu klar til at starte!

Runde 3:

Marcuzo vs. Strxnger 5-3

Agge vs. Damie 5-0

19:11 – Andre resultater i runde 3 i gruppe 4:

M4RV vs. Maestro 2-8
AndoniiPM vs. MoAubameyang 1-7

19:05 – Strxnger fik reduceret, men Marcus går alligevel fra kampen med en samlet 5-3-sejr!

19:03 Marcus sætter punktum, og bringer sig foran 2-0! Samtidig med at Agge sikkert vinder 5-0 samlet mod polske Damie.

18:59 Agge er i stor kontrol mod Damie, og virker til at være kommet over det tætte nederlag til Maestro.

18:57 Sådan!!! R9 scorer til 1-0 for Marcus.

18:56 Begge kampe er startet med 2.halvleg nu.

18:53 I samme sekund fik Agge gjort den til 1-0!

18:52 Gode muligheder til både Agge og Marcus, men stadigvæk 0-0 i begge kampe i 2. kamp.

18:43 – LET’S GOOO – Marcus scorer dybt inde i overtiden til 3-2!!!

18:43 – Første kamp ender 4-0 til Agge, der går ind til kamp to med masser af selvtillid!

18:41 – 10-15 minutter tilbage i begge kampe.

18:41 – 4-0 til Agge, sådan!

18:39 – Med 10 mand formår Strxnger at komme tilbage i kampen. 2-2.

18:37 – Agge på 3-0!!

18:36 – Han brænder, øv.

18:36 – Straffe til Marcus og rødt til Damies Sergio Ramos. Oooooog…

18:35 – Begge kampe er i anden halvleg.

18:33 – Strxnger reducerer til 2-1. Pause i Agges kamp.

18:31 – Marcus gør det til 2-0!! Hvor ser det godt ud lige nu!

18:29 – Vores internet røg desværre i få minutter igen. Vi er dog tilbage nu med rigtig gode nyheder. Marcus er foran 1-0 mod Strxnger, og Agge er foran 2-0 mod Damie!!! Omkring 20 minutter spillet i hver kamp.

Runde 2:

Marcuzo vs. MoAubameyang 9-4

Agge vs. Maestro 2-3

18:19 – Marcus med et fremragende mål på stream til 5-1! Lækkerier, der samtidig forbedrer hans målscore fra sidste kamp. Det bliver også kampens slutresultat – well done!

18:17 – Så er den definitivt afgjort – 4-1 til Marcus, 8-4 samlet!

18:16 – 15 minutter tilbage i Marcus’ kamp.

18:15 – Øv, øv, øv. Agge utrolig tæt på i de døende minutter, men må se sig slået med samlet 3-2. Intet er dog afgjort i den her gruppe, som ser meget lige ud!

18:12 – Marcus scorer til 3-1!!

18:10 – Øv.. Maestro reducerer til 1-1. Samlet 3-2 til franskmanden.

18:07 – Aubameyang reducerer til 2-1. Det ser fortsat godt ud bedømt ud fra Marcus’ fornemme ball possesion.

18:06 – 2-0 til Marcus! Nu ser det rigtig godt ud.

18:02 – 1-0 til Agge! 2-2 samlet lige nu. Og lige efter scorer Marcus til 1-0 og dermed 5-3 samlet!!

18:01 – Marcus går også i gang nu. Kom så drenge!

17:59 – Kamp to for Agge er i gang. Marcus sætter holdopstillinger.

17:55 – Første kampe slutter som følger:

Marcuzo vs. MoAubameyang 4-3

Agge vs. Maestro 1-2

17:55 – Aubameyang reducerer til 4-2 på straffespark og efterfølgende til 4-3 på en kontrabold.

17:51 – 4-1 til Marcus! Sådan!!

17:51 – 75 minutter spillet i Marcus’ kamp. 80 spillet i Agges.

17:50 – Maestro kommer foran 2-1.

17:49 – Marcus scorer til 3-1!!

17:47 – Aubameyang reducerer til 2-1 mod Marcus.

17:46 – Maestro udligner til 1-1 mod Agge.

17:45 – Pause i begge kampe.

17:44 – Coach-Pilms reaktion til Marcuzos fremragende 1-0-mål:

17:43 – Vi undskylder forsinkelserne. Internettet røg lige i et par minutter.

17:40 – 2-0 til Marcus!!!

Billedresultat for aubameyang sad

17:40 – Agge scorer også tidligt!! 1-0!

17:38 – YESS, Marcus får en drømmestart mod Aubameyang! 1-0!

17:38 – Så er vi i gang med samtlige kampe i runde 2!

17:37 – Kom så Danmark!

17:35 – Skud ud til JK<3

Runde 1:

Agge vs. M4RV 6-2

Marcuzo vs. AndoniiPM 3-7

17:31 – Agge vs. M4RV slutter 6-2 samlet! Vi er tilbage med de næste kampe om lidt. Stay tuned!

17:29 – Og så står den 3-2 til Agge! Fornem målscore han sikrer sig selv.

17:29 – Som jeg forudså – Agge til 2-2!

17:28 – 2-1 til M4RV. Det ligner dog en sikker sejr til Agge. 10 minutter tilbage.

17:25 – Kampen mellem Marcuzo og Andonii slutter desværre 7-3 til Andoniis farvør.

17:24 – Andet hjørnesparksmål med Gullit på hovedet for Andonii på to minutter. 3-3.

17:23 – Desværre, comebacket må han gemme til senere. Andonii reducerer til 3-2.

17:22 – M4RV scorer til 1-1, og i den anden kamp er Marcus utrolig tæt på at score til 4-1 i det 78. minut.

17:20 – Agge åbner kampen med en 1-0-føring og samtidig scorer Marcus til 3-1 – kom så drenge!

17:17 – Marcus vælter i gode mulighederne, men mangler det sidste held.

17:15 – Agges anden kamp mod M4RV er netop startet.

17:13 – 2-1 til Marcus! Godt at se, han er kommet i gang!

17:12 – Andonii udligner til 1-1 lige efter.

17:11 – Marcus scorer til 1-0 i anden kamp!

17:10 – SLUT: Agge vinder første kamp af to komfortabelt 3-0!

17:07 – stolpeskud fra M4RV, Agge slipper med skrækken.

17:05 – Agge scorer til 3-0 på straffespark, iskoldt!

17:04 – Anden leg af Marcuzo og Andonii starter nu. Agge med flere store chancer i træk i sin kamp.

17:03 – 2-0 til Agge! 60 min. spillet.

17:02 – Kampen mellem Marcus og Andonii slutter 4-0 til spanieren. Anden kamp starter om lidt, og her gælder det naturligvis om at forbedre den nuværende målscore for Marcus’ vedkommende!

16:59 – Kæmpe chance til M4RV, som var alene mod målmanden. Heldigvis blev det ikke til mere end en brændt chance.

16:58 – 4-0 til Andonii.

16:58 – Præcis som Marcus har Agge spillet flot og tålmodigt og udnyttede her sin første store chance.

16:57 – Agge scorer til 1-0!!

16:56 – 3-0 til Andonii. Nu ser det svært ud, men der er naturligvis en kamp til plus den her at lave et comeback i.

16:52 – Først nu starter Agges kamp.

16:52 – Andonii udbygger føringen til 2-0. Øv, kom så!

16:50 – Andonii kommer foran 1-0 mod Marcus.

16:49 – Marcus spiller meget tålmodigt, men mangler dog også at komme til flere store chancer pt.

16:46 – Og nu stor chance til Andonii. Spillerne skal alle sammen spille i deres respektive lands trøjer.

16:45 – Marcus med stor chance efter 10 min!

16:43 – Marcuzo er sat i gang! Agge sætter holdopstilling nu.

16:41 – Vi venter fortsat, men kampene bør være lige på trapperne.

16:28 – Agge sidder nu klar. Kampene starter om 6 minutter.

16:28 – Pilm smider skoene og er fuldt klar til at coache Marcuzo i kampen mod AndoniiPM! Agge og Adel mangler fortsat ved deres konsoller. Måske han er blevet tilfældigt udtrukket til doping-testen forud for kampene.

16:18 –

Danskerne kan ikke med sikkerhed ses, men skulle de komme på stream kan du følge dem via dette link. Og ellers, så opdaterer vi her på siden hele vejen igennem deres kampe!

16:03 – Så er der ikke mange minutter til dansk kick off!

15:56 – Der kan oddses på alle kampe til turneringen på bl.a. Bet365. Her er vores bud på en mulig kupon – selvfølgelig med to danske sejre på. Husk at spil ansvarligt.

15:27 – Herunder ses gruppestillingen efter fire kampe i gruppe A og C:

15:14 – Så er resultaterne fra runde to her.

YimmieHD 6-5 Web

15:02 – Chefen tweeter også – alle er klar!

14:40 – De første kampe er færdigspillede, og vi er klar med en række resultater. Der vil i løbet af dagen løbende komme resultater fra de forskellige kampe, og når vores to danskere, Marcuzo og Agge, begynder på deres kampe i eftermiddag, dækker vi kampene live.

Deto 2-2 Eisvogel

(Vi arbejder pt. på de seneste resultater)

14:31 – Interview med Agge forud for de første kampe, der er sat til at begynde omkring 16-tiden:

13:22 – What! Kurland er i arenaen sammen med os!!

13:13 – Danskernes kick off nærmer sig!

12:54 – Så har vi fået taget de første billeder fra gruppespillet i gruppe 1 og 3:

12:32 – Vis din støtte til de danske drenge med hashtagget #fewcdk!

12:17 – Kampprogram

Kampprogrammet i gruppe D ser således ud. Tidspunkterne er endnu ikke ude, men her er runderne.

12:13 – Vi er nu ankommet til O2 Arena. Gruppe 1 og 3 er i fuld gang. De to danskere befinder sig i gruppe 4, som er programsat til at starte 15:00. Vi lægger kampprogrammet ind inden for få minutter.

06:40 – Så sidder vi klar i Kastrup Lufthavn til afgang mod London! Den smukke, nye pokal blev annonceret i går. Den kan du kigge på, indtil vi er tilbage, når vi opdaterer direkte fra O2 Arena!