For kort tid siden offentliggjorde tredobbelte danmarksmester samt tidligere verdensmester i Fifa, August ‘Agge’ Rosenmeier, at han nu har forladt sit daværende team, Copenhagen Wolves.

Det lykkedes os at få et par ord fra hovedpersonen selv:

Først og fremmest hvad er grunden til at du har valgt at stoppe i Wolves?

“Jeg følte ikke jeg havde fået det jeg forventede ud af opholdet hos Wolves ligeså vel som de nok følte lidt det samme – derfor blev Jeg hurtigt enig med mig selv om, at jeg skule søge nye veje.”

Du gjorde præcis det samme efter FIWC forrige år med Tricked – Skal du ud og lede efter nye teams igen?

“Jeg vil ikke sige jeg er på decideret jagt, men jeg håber at finde noget nyt – Det skal dog være det helt rigtige før jeg vil binde mig. Har allerede et par løse tilbud, men intet konkret. Jeg glæder mig til de næste par uger.”

Vi formåede også at få nogle kommentarer fra Simon Juul Mortensen, der er nuværende manager for Fifa-afdelingen i Copenhagen Wolves:

“Jamen selvfølgelig er jeg ærgerlig over det, Agge er en klasse spiller og en rigtig god ven igennem flere år. Vi har haft mange fantastiske ture sammen i både Danmark, men også hele verdenen. Det kommer jeg helt klart til at savne.”

For at vi lige får et bud med på vejen fra dig af – Hvad tror du så der kommer til at ske i den nærmeste fremtid for August?

“Jeg ved at August har gang i noget spændende, som jeg er sikker på at han glæder sig rigtig meget til at afsløre.”

Som I kunne høre Simon fortælle, har Agge i gang med et eller andet, og det er nok kun et spørgsmål om tid før han offentliggøre sin fremtid med et potentielt skifte – Hvor tror du at Agge ender?

4 replies
 1. Morten
  Morten says:

  Hvad fanden er det her? I snakker som om de små drenge er nogen fandens kale og en inspiration til mennesker. Seriøst. Gå op i noget meningsfuldt i stedet. Få dig et job og en uddannelse Agge. Du vil ikke blive ved med at tjene på fifa og folk finder dig snart ligegyldig.

  Svar
 2. Brylle
  Brylle says:

  Morten sidder du med Agges indkomst og har et indblik i hans fremtid?
  Så vidt jeg ved er Agge i gang med gymnasiet og har jo netop FIFA ved siden af som et studiejob – endda et studiejob, hvor han har mulighed for at tjene flere penge end de fleste når at tjene i deres studietid. Så hvad er problemet?
  Samtidig har vi i Danmark fået udbredt FIFA endnu mere og gjort vores community endnu større, netop fordi en så passioneret og dygtig mand som Agge har fået FIFA på dagsordenen i Danmark ved at vinde VM i 2014, blive nr. 3 i 2015 og vinde DM 3 gange. Takket være ham er der langt mere opmærksomhed på FIFA fra bl.a. mediernes side og derfor er hans bedrifter en utrolig stor hjælp, når vi hænger efter flere af de store gamer-lande.

  Så han er netop både en inspiration, men samtidig har han jo netop sit job og er i gang med en uddannelse. Hvad er det, han skal lave om?

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *