DHG eSport er det seneste stykke tid for alvor begyndt at melde sig ind på den danske FIFA-scene. Først var det med signingen af Magnus Larsen, dernæst Frederik Fredberg og nu meddeler holdet så, at Wahed ‘The-Kid’ Obayd fremover også vil trække den blå DHG-trøje over hovedet.

I sidste måned annoncerede Wahed ‘The-Kid’ Obayd, at han forlod det hollandske hold, ECVisualize, på grund af manglende tid til at præstere resultater for dem. Allerede i dag kan han til gengæld meddele, at han igen vil være at finde på et FIFA team – Denne gang på DHG eSport, som henter nummer seks på den danske rangliste.

Wahed Obayd til ESports Festival, hvor han fik en andenplads og dermed fik 1.000 euro med sig hjem.

Wahed Obayd til ESports Festival, hvor han fik en andenplads og dermed fik 1.000 euro med sig hjem.

Dermed bliver han DHGs tredje spiller ud over deres manager, Mads ‘NyrnZ’ Nyrnberg, som vi tog os en snak med om skiftet:

“Wahed er en klassespiller, og da muligheden opstod for at hente ham, tog jeg den. Han tilføjer truppen noget erfaring og passer godt socialt ind samtidig. Han er desuden også meget opsat på at få en god start på FIFA 17,” lød det fra Mads Nyrnberg, som naturligvis lød meget tilfreds med signingen. Dog mente han alligevel, at holdet stadigvæk manglede en sídste spiller for at være fuldent:

“Jeg leder efter den fjerde og sidste mand til holdet, men det haster mig på ingen måder. Jeg leder efter spillere, som har den klasse, som vores nuværende trup indeholder.”

I bliver selvfølgelig ikke snydt for at høre, hvad det nye ansigt havde af ord omkring sit nye skifte:

“Dette skifte er utrolig vigtigt for mig, da det betyder jeg har fuld opbakning fra et hold igen. Den følelse har jeg ikke haft siden ECV-afdelingen bestående af Masi, Hassan og Bacha blev lukket. Jeg har virkelig mærket i FIFA 16 året, at opbakning ikke har været som før og dermed har haft svært ved at blive hypet og holde mig motiveret. Det giver altid 10% mere, når man har folk bag sig, som giver lyd fra sig. Det er måske også det, der skal til for at vinde en turnering i Danmark. Alle som vinder store turneringer i Danmark har et hold bag sig, som giver et stort boost. Det blev lige præcis DHG eSport, fordi jeg synes de har gang i et spændende projekt og en stærk trup! Og så fungerer jeg rigtig godt med Fredberg, Magnus og coachen,” fortalte The-Kid om skiftet, og svarede herefter på, hvilke ting hans nye hold kunne tilbyde ham:

“Holdet har en stabil økonomi og en stabil trup, da truppen er så lille som den er, og fordi DHG eSport næsten lige er kommet på banen og dermed er noget helt nyt, så jeg er utrolig stolt af at kunne være med i det her projekt.”

Sidste spørgsmål vi stillede Wahed, lød på om han mente den nuværende trup var den optimale trup at have:

“Vi er lige nu et lille hold bestående af tre spillere, og jeg føler bestemt vi kan gå ind og konkurrere med toppen. Jeg ved, at Mads gerne vil have en sidste mand for at have en fire-mands trup, men det er ikke nødvendigt at rushe og signe hvem som helst. Alle spillere er lige nu forbundet til en eller anden form for kontrakt, så vi venter på den rette spiller!”

 

Det bliver hermed de afsluttende ord – Vi ønsker DHG eSport og Wahed Obayd held og lykke med samarbejdet, og glæder os til at følge dem fra FIFA 17’s start!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *