Der er nu to dage til at vi rammer den fjerde og hermed sidste i CULT Cola-rækken, og i denne omgang bliver det Copenhagen Open i City 2, hvor at der er blevet totalt udsolgt. I dag snakker vi med de allerstørste favoritter før turneringen.

I går kiggede vi nærmere på seed 8-5, og i dag er det blevet tid til at kigge på de største favoritters forventninger, hvor vi har taget en snak med dem en efter en.

4. Wahed ‘The-Kid’ Obayd – ECVisualize:

Wahed gjorde i starten af FIFA 15 comeback på FIFA scenen til TEX med en 3. plads og kort tid efter var han tæt på at vinde ESWC Denmark, og lige siden har det kun set ud som om Wahed etablere sig mere og mere i toppen igen. ECVSeneste sejr var til 2v2 DM, hvor han sammen med sin makker og holdkammerat, Mohamad Al-Bacha, gik hen og vandt turneringen. Vi fik en kort kommentar fra ECVisualize spilleren:

“Jeg forventer at turneringen forløber sig godt som den altid gør med SG. Jeg håber at jeg bliver blandt de sidste fire eller hiver den første open sejr hjem. Jeg har spillet lidt FIWC kvalifikation og Gfinity, men ellers har tiden/lysten ikke været der helt.”

Waheds top 3 ser sådan ud:
1. Lasse ‘Kongen’ Bækkelund
2. Mohamad Al-Bacha
3. Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf

3. Jesper ‘Pilm’ Prang – Tricked eSport

Jesper vandt årets første Open, da han slog August ‘Agge’ Rosenmeier i finalen til Aarhus Open. Dette var et vendepunkt i hans FIFA-præstationer, og efter det, er det blevet til en helt masse slutplaceringer. Pilm er ikke langt fra den absolutte top i Danmark, og derfor ville en sejr på søndag nok ikke skade ham, eftersom at han så vil vinde det overall leaderboard i CULT serien. Vi har selvfølgelig også snakket med Pilm om turneringen:

“Jeg håber på en god afslutning på en super fed turneringsrække, især nu hvor jeg er lidt tættere på at være på hjemme-bane. Samtidig kommer vi til at se overraskelser som sædvanligt, det er et nyt spil og er første gang der er en stor turnering, så vi kommer til at se favoritter ryge ud tidligt. Ydermere er det et tidligt pejlemærke for hvad vi kan forvente resten af året, mht. til trends i taktikker og spillestil, samt hvilke spillere der komme til at dominere. pilmOm jeg kan gå hele vejen er svært at spå om, men jeg vil da mene det er inden for realismens rammer. Personligt synes jeg, jeg leverede rigtigt fint til ESWC kvallen, og havde afslutningerne været skarpere, især i semien, tror jeg også jeg kunne havde booket billetten til Paris. Jeg ser mig dog ikke som en udtalt førsteudfordrer til titlen, vi er mange med i opløbet synes jeg, så den er helt åben!

Jeg har primært forsøgt at få kørt en masse kampe igennem, da det er så vigtigt at komme godt for start ved at havde en rigtig høj volumen af kampe spillet. For første gang i omkring 2 år er jeg dog begyndt at tvivle på 4-2-3-1 opstillingen, så kan være jeg eksperimenter lidt med formation, for at se om der er et bedre alternativ. Jeg forsøger dog som udgangspunkt at gøre som jeg plejer, og så plejer det at gå stille og roligt. Som en lille ekstra bonus ville jeg elske at vinde det overordnede leaderboard foran min holdkammerat Lasse Bækkelund, den interne håneret står virkelig på spil der. Samtidig synes jeg også det ville være et fedt statement som minimum at få rangliste point, så jeg som den eneste kan prale af at havde fået point i alle 4 CULT Opens.”

Pilm havde også et bud på top 3:

“Der er mange spændende spillere med. De klassiske bud: Lars, Lasse og Wahed, og nu også Jeppe efter ESWC. Jeg synes dog også der er andre, som jeg især her i starten af FIFA 16 har været imponeret af.

Bacha – Har virkelig vist lovende takter i starten af fifa 16. Ved han har dedikeret meget tid til spillet, både gfinity og FIWC. Virker til allerede at havde styr på mange af de små tekniske ting, samt en super timing. Holder han nerverne i ro, kan alt lade sig gøre

Marcus Jørgensen –En skræmmende offline-spiller. Altid iskold og har en speciel ro i sit spil. Viste i Ballerup også gode takter, med Barcelona! Får han først gang i sine ball-rolls og finter, bliver det først rigtigt spændende.

Andreas Kirstein – Kommet godt fra start i 16’eren, slog mange stærke spillere til ESWC kvallen, inden han faldt på målstregen. Har styr på det grundlæggende, og disker fra tid til anden op med den x-faktor som giver de største sejre, tror jeg også vi ser på Søndag.”

2. Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – Tricked eSport:

Lasse havde et forrygende FIFA 15, hvor det blandt andet blev til en deltagelse ved FIWC, men endnu vigtigere, to sejre i vores Opens serie. Han vandt to i træk, først i Aalborg, og dernæst Odense samt 2v2 turneringen i Odense. odense 2Det betyder altså derfor at han lige nu fører den totale rangliste for de fire Opens. Indtil videre har han dog ikke ført formed videre til FIFA 16, så det bliver spændende at se hvordan det går for ham på søndag. Vi har hørt lidt om Kongens forventninger:

“Jeg har ikke de store forventninger. Stadig nyt spil, og indtil videre har det kun skuffet. Jeg har samtidig stadig ikke spillet nok til, at jeg kender alle de små detaljer i spillet. Jeg får forberedt mig lidt i denne uge. For første gang siden FIFA 16 udkom er jeg kommet ind i en kontinuerlig stime, hvor jeg spiller 5-6 kampe om dagen.”

Lasse havde selvfølgelig også en kommentar omkring top 3:

“Jeg tror at Lars, Pilm og Barne kommer til at kæmpe om sejren, og så glæder jeg mig til at se Jeppe Rindom spille.”

1. Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg – Wicked Gaming:

Vi sidder vist alle med den fornemmelse, at hvis man møder en Lars Korreborg i topform, så er chancerne ikke store for at få fat i bolden, og efter hans flotte præstation til DM, er der intet, som taler for at Lars ikke skal blive set som favorit på søndag. Han har mange års erfaring og præstationer på CV’et, og det eneste han yderligere mangler, er at holde fokus gennem en helt turnering. Lykkedes det på søndag, er vi ikke i tvivl om, at alle andre skal stå tidligt op for at kunne udfordre ham. Lars havde således at fortælle om sine forventninger:

“Jeg har store forventninger! Ikke kun til mig selv, men også til vores nye hold ’Wicked Gaming’ Jeg er imponeret over det hold vi har kunne skrabe sammen, og jeg tror fuldt og fast på en turnering, hvor vi alle giver hinanden god støtte, så en af os går hele vejen. Jeg glæder mig utrolig meget til at vise mig selv, hvad jeg kan, da jeg ikke har haft et hoved til at spille Fifa på topplan, og ovenpå skuffelsen til ESWC-kvallen, så skal jeg lave et stærkt comeback, selvom jeg ikke føler mig så tilpas i det nye Fifa, selvom jeg godt kan lide det. Spørgsmålet er jo, om jeg kan tage en Open sejr når nu ’Agge’ ikke kommer. Det kræver at jeg hæver mit niveau en del, da især mit forsvarsspil er helt væk, men hvis jeg får det på plads, så ved jeg også at jeg kan vinde dette open, og med den støtte jeg kommer til at få fra holdet, så har jeg en forventning om at vinde da de kan løfte mit spil en del. Jeg har ikke forberedt mig på den helt rigtige måde. Dvs. at jeg ikke har trænet ufattelig meget med almene hold, og derfor ikke har skabt en stabilitet. Der er jo nærmest en norm om at man skal være Real Madrid eller Bayern pga. de to hold er så sindssyg gode. Problemet i min forberedelse er, at jeg ikke ved, hvordan jeg skal bruge Ronaldo/Bale/Robben/Costa endnu, og det skal der arbejdes på i dagene op til, og så håber jeg, at jeg lærer et trick folk ikke kender, som jeg kan udnytte/overraske dem jeg spiller imod, så jeg har en fordel.”lars

Og for at runde artiklen godt af, for vi også lidt yderlige analyse fra PrimeTurbo og et bud på hans top 3:

“Efter dem jeg har spillet imod, og dem som jeg har set spille, så har jeg 3 favoritter, som hvis de spiller op til deres bedste er favoritter 1 plads: Frederik ’Fredberg’ Fredberg er mit første bud på en sejrsherre. Han er så vanvittig stærk teknisk, både offensivt og defensivt. Han er en spiller, som jeg er super imponeret af. Problemet med Frederik er bare, at han mentalt mangler lidt, og nogle gange bliver det for smart, for lidt effektivitet, og koncentrationssvigt, men jeg håber jeg kan guide ham, og de andre fra holdet, så en af os kan få en meget vigtig sejr.

2 plads: Nicklas ’Niller’ Steensgaard er en spiller, som bruger meget tid på at øve sig, og han øver sig ikke bare, han bruger samme hold, formation, og spillestil. Det giver ham en naturlig stabilitet, hvilket vi også så til DM. Niller er den spiller jeg har mødt, som rammer flest tacklinger, afslutninger, driblinger og afleveringer. Han har desværre ikke så stor en tro på ham selv, men han er måske den bedste spiller i DK efter ’Agge’. Har får dog kun en 2 plads, da jeg er lidt bange for at han ikke har tro på egne evner, hvilket kan give bagslag.

3 plads: Jeg ved ikke om jeg skal sige Lasse ’Kongen’ Bækkelund eller Jesper ’Pilm’ Prang. Begge spillere er fantastiske, men jeg ved ikke om Lasse har øvet så meget Fifa, og jeg har fået et indtryk af, at han ikke føler sig tilpas i dette spil endnu. Derfor tror jeg, at jeg vælger ’Pilm’. Han er utrolig dygtig, og jeg er imponeret over, hvor godt han præsterer konstant, og vi ved han altid kommer langt til opens. Jeg tror dog kun på ham som 3 plads, da jeg føler han mangler præcision ift. Sit forsvarsspil. Men jeg er overbevist om, at han kommer i top 4 på en god dag. Det er jeg slet ikke i tvivl om.

Nogle der skal nævnes: Lasse ’Kongen’ Bækkelund, som er favorit ift. Han er forsvarende open mester. Wahed ’The-Kid’ Obayd, som er utrolig god til Fifa, og som kender de mest simple og effektive måder at spille på. Den næste er Mohammad ’Mo’ Al-Bacha, som ligesom Wahed er meget effektiv og simpel. Mine andre holdkammerater ’Daniel ’Dingo Kristensen og Christian ’Corell’ Corell tror jeg også på, hvis de rammer deres topniveau. Og jeg vil slutte at jeg har en god fornemmelse på at Daniel ’Dani’ Mogensen kan overraske alt og alle, men om han kan overføre sit bedste spil fra online til offline, det må vi jo vente og se.”

Det var alt for denne omgang af seedningsartiklerne – I morgen bringer vi et interview til jer med Tricked eSport, og ellers så er vi fuldt klar til at fokusere på endnu et forhåbentligt godt Open – Ses på søndag!

CULT_Cola_Worlds_Strongest_Cola_Logo

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *