FIFA 17-demoen har nu været oppe i godt og vel et døgn, og her har alle blandt andet fået lov til at spille en udvalgt scene fra The Journey, hvor man som indhopper får sin debut for Manchester United imod Chelsea FC. Kampen står 1-1, og det er altså op til en selv at hive 3 point med hjem. Presset er stort, men Alex Hunters acceleration er svær at kontrollere for Chelsea-forsvaret.

Ud over det lille smugkig til den store verden for Alex Hunter vi får igennem demoen, har EA desuden udgivet endnu flere spektakulære scener fra story-modet af The Journey – Faktisk synes de selv deres story-mode er så veludført, at de har valgt at vise den seneste trailer i en filmtrailer-udgave. Her bliver Alex Hunter for eksempel muligvis sponsoreret af Adidas imens vi også ser stjernefrøet som lille, der sparker straffespark for sin barndomsklub.

Se det hele øverst i artiklen.

Vi vil gerne høre DIN mening om FIFA-demoen – Hvis du har noget på hjertet, så send os gerne en anmeldelse af den, og så har du chancen for at få din anmeldelse op på vores side!

Læs også: Skal du til Paris og kæmpe om 15.000 dollars sammen med August Rosenmeier?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *