Winter League er nået til kvartfinalerne

1
1107

Den store turnering Winter League, som vi tidligere lavede en artikel om, er nu nået til kvartfinalerne. Ud af de 78 deltagere, som den seneste tid har dystet på Showmatch.it er vi nu nået til de sidste 8, og her er faktisk en dansker iblandt.

Ud af de 21 danskere der stillede til start, så er Kenneth ”Kenneth-dk1” Bank den eneste dansker der har klaret det til kvartfinalen. Her skal han nu møde rumænske Ovidiu ”Ovvy” Patrascu, og vi har fanget Kenneth til en snak om hans fremtidige muligheder i turneringen.

”Hej Kenneth. Du har overrasket de fleste, og du er nu nået hele vejen til kvartinalen i Winter League turneringen på Showmatch, efter en sejr over bla. Den kommende FIWC deltager DaveBTW.
Hvordan synes du turneringen er forløbet fra din side?”

”Jeg synes turneringen er forløbet langt over forventning. Efter nederlaget i den første kamp til Lukasinho hvor jeg følte jeg langt hen ad vejen var godt med, har jeg fundet mig godt til rette med en meget defensiv tilgang til spillet hvilket må siges at have givet pote.”

”Du skal nu møde rumænske Ovvy i kvartfinalen. Kender du noget til hans spillestil, og hvordan ser du dine chancer mod ham?”

”Ovvy er en af de helt tunge drenge. Han har rutinen og resultaterne med sig. Jeg regner med, at han kommer til at kontrollere kampen, hvor jeg så må satse på kontraspillet. Noget som har været særdeles effektivt i de foregående kampe. Mine chancer er lave, men man skal aldrig sige aldrig.”

Udover ”Kenneth-dk1” og ”Ovvy” er der også stadig andre store spillere med. Svenskeren ”Lukasinho” , Britten ”dignitasTyWalton” og hollænderen ”Azzurra” er således iblandt de sidste 8. I kan se hele bracket her.

Vi ønsker ”Kenneth-dk1” held og lykke med resten af turneringen, og vi er spændte på at se hvilke præstationer han leverer.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here