David Meyler er ikke blot en god fodboldspiller – han har også absurde FIFA-skills. Den 28-årige irer, som til dagligt spiller for Championship-klubben, Hull City, ramte nemlig de magiske 40-0 i FUT Champions søndag aften.

Meyler har det seneste stykke tid gjort sig kendt i FIFA-miljøet for sine FIFA-streams, som altid byder på højt niveau. Både underholdnings- og præstationsmæssigt. Meyler har nemlig flere gange ramt top 100, men i dag lykkedes det ham at nå de magiske 40-0.

Det er dog ikke let at få tid til at spille 40 kampe i FUT Champions – det ved vi alle. David Meylor, som er far til en lille pige, blev midt i kamp nummer 40 afbrudt af sin datter, som havde brug for trøst. Mange ville nok have haft øjnene klistret til skærmen i forsøget på at vinde kampen, men David Meyler tog sig tid til at lægge controlleren ned midt i første halvleg, gå ud til sin datter i stuen, og trøste hende for derefter at vende tilbage til Xbox’en og vinde kampen, som sikrede ham den flotte 40-0-record. 

Til daglig spiller David Meyler i den engelske Championship-klub, Hull City, hvor han tjener en løn på cirka 320.000 kroner om måneden. Den irske landsholdsspiller har i denne sæson spillet 21 kampe for Hull City, hvori han har fundet nettet tre gange.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.