Mens vi havde en meget glad Filiph ‘Skoldie‘ Sköld og en tilfreds Anders ‘Mrsuit‘ Bollerup efter Copenhagen Games, var det en mindre tilfreds August ‘Agge’ Rosenmeier, der var udråbt til storfavorit, men blot hentede en 3.plads. Dette var også den første danske FIFA Turnering i 2014, som han har stillet op til uden at vinde. Vi tog en snak med danmarksmesteren, der alligevel var fattet, selvom han selvfølgelig var skuffet:

Jeg må desværre erkende, at jeg slet ikke har trænet hårdt nok op til Copenhagen Games. Jeg har ingen sparringspartnere eller holdkammerater at træne med, da jeg ikke har et hold at spille for. Samtidig er VirginGaming lukket for Danmark, og så ser det meget sort ud. Det er ikke acceptabelt, at jeg taber til Skoldie, hvor jeg ingen mangler marginalerne i form af dumme fejl, som bliver straffet og ineffektivitet fra min egen side. Det var overraskende hårdt at overvære finalen, frem for at spille den, og jeg er naturligvis skuffet, hver gang jeg ikke bliver nummer 1, men på den anden side er det okay at blive nummer 3, når man kan spille så ringe i løbet f en turnering. Man kan ikke vinde hver gang, og det skal jeg lære at acceptere“, sagde Agge, der til sommer tager turen til Rio, hvor både han og Mrsuit skal deltage i FIWC. Her skal de kæmpe i FIFA World Cup spillet om at kunne kalde sig selv for den bedste i verden.

En af de få folk, der kunne prale af at slå Agge, var Jacob ‘Noerlen‘ Noermark, der blev nummer 4 efter at have slået folk som Daniel ‘Barnewitz‘ Barnewitz og Adel ‘Adellovic‘ Daher ud af turneringen. Han følte selv, at han havde en næsten perfekt turnering, selvom det ikke var blevet til noget forberedelse op til turneringen for den rutinerede jyde:

Jeg havde en super sjov weekend til Copenhagen Games. Det startede allerede onsdag, da jeg kørte med Pmvejle og Mrsuit, hvor jeg hjalp lidt til med opsætningen af podsne til FIFA. Selve turneringen forløb næsten perfekt for mit eget vedkommende. Jeg fik en sejr over Agge i gruppespillet og kom ret nemt igennem første kamp i knockout. Derefter havde jeg en vanvittig kamp mod Barnewitz, der endte 4-3 til mig efter 120 minutter. Jeg slog også Adel ud i kvarten, før jeg røg ud til Mrsuit i semifinalen. Han var bare et niveau over mig, og det er helt fortjent, at han skal til FIWC, så jeg er godt tilfreds med resultatet. Jeg havde regnet med, at hvis jeg fik gang i mine indlæg, så var der måske en chance for, at jeg kunne lege med, hvor det var sjovt. Jeg havde slet ikke forberedt mig op til turneringen, men jeg synes også, at det er begrænset, hvor meget det betyder op til turneringer. Det handler mere om ens mentalitet, når man endelig er der, og så betyder det ikke så meget, hvor mange kampe man har spillet op til”, udtalte Noerlen, der er en stor del af FIFA Team Midtjylland, som afholder det næste store event, nemlig Jylland Open.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.