August ‘Agge’ Rosenmeier har i mange år kunne kalde sig Danmarksmester i FIFA, men sådan var det ikke i 2011, hvor Parampreet ‘Paro’ Singh vandt DM i FIFA. Siden da er det dog ikke meget, vi har hørt til Paro, som har lagt controlleren på hylden. Vi har taget en snak med Paro i første afsnit af vores Throwback Thursday-serie, for at høre hvad han foretager sig i dag, og hvorfor han lagde controlleren på hylden.


Paros talent for FIFA 11 var umuligt at overse, men siden da er det ikke meget, vi har hørt fra den tidligere Danmarksmester, som endte med at vinde DM i FIFA 11 på ren EM 1992-manér, da han, efter at være røget ud i gruppen, fik købt en billet til den sene starttid af Danmarksmesterskabet, hvilket viste sig at være en god idé, da Paro, som bekendt, endte med at vinde turneringen.

Vi spurgte Paro om, hvorfor han stoppede FIFA-karrieren, hvortil han svarede følgende:

Paro: Med tiden mistede jeg lysten til at spille FIFA, og generelt blot at spille videospil. Det var bl.a. fordi jeg startede fuldtidsarbejde, og det beskæftiger en stor del af min tid. I takt med, at man bliver ældre, så fylder hverdagens ting en del mere, hvilket gør, at  jeg ikke har lyst, eller tid, til at spille FIFA. Det var dog fedt, at jeg stadig fik opnået noget i FIFA-verdenen, da jeg jo var Danmarksmester i et år.”

Paro har altså opnået mere end de fleste FIFA-spillere på trods af sin forholdsvis korte tid i miljøet. Klichéen lyder “Form is temporary, class is permanent”, og derfor spurgte vi den tidligere Danmarksmester om hvordan dagsformen i FIFA er.

Paro: Jeg spiller simpelthen ikke FIFA mere. Jeg har heller ikke FIFA 18, og jeg har også afbestilt mit PS Plus-abonnement. Jeg vil derfor gætte på, at mit niveau er meget lavt. 

Det ser altså ud til, at controlleren samler støv hjemme på Paros hylder. Vi spurgte istedet lidt ind til, hvad der fylder Paros dagligdag ud i 2018.

Paro (th) bragte sig foran i finalen til DM i FIFA 11 imod Nicolaj Gregersen (tv)
FOTO: Michael Skovgaard

Paro: Mit arbejde tager en stor del af min tid. Men ellers går tiden på generelle ting, som at være sammen med venner og familie, og at spille fodbold.

Den pensionerede mester triller altså bold i den virkelige verden i stedet for på de hakkende EA-servere. Vi er på redaktionen ikke i tvivl om, at mange af de garvede gutter fra Danmarks FIFA-scene kunne tænke sig at hilse på Paro, hvis han fandt vejen til en turnering i fremtiden. Vi hørte Paro, om det var sandsynligt, at han ville være at finde til en FIFA-turnering i fremtiden.

Paro:Jeg kunne godt finde på at komme til DM og prøve lykken, da jeg synes, at det er meget hyggeligt at møde sine venner og bekendte fra det danske FIFA-community. Man fik trods alt et par sjove oplevelser sammen, så det er altid godt at se hinanden, vil jeg mene. Så vidt jeg ved, har DM dog ikke været afholdt de sidste år, og det er vist ikke sikkert at det kommer i år, hvilket er ærgerligt. Til mindre turneringer regner jeg ikke med at komme. Hvis der tilfældigvis skulle være en lige i nærheden af hvor jeg bor, og jeg tilfældigvis kan den dag, kunne jeg dog, for hyggens skyld, måske finde på at deltage.”

Vi håber, at Paro kigger forbi snarrest muligt. Her på redaktionen vender vi tilbage på torsdag med endnu en episode af Throwback Thursday, hvor vi atter tager en snak med en gammel kending fra FIFA-communityet.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.