Søndag dannede Rødovre Centrum rammerne om årets 2v2 DM i FIFA 15, og hele 128 hold var mødt op for at dyste om hæder, ære og 10.000 kr. i førstepræmie

Årets sejr til August Rosenmeier i DM i FIFA 15 i sidste weekend kom ikke som en overraskelse for særligt mange, da han af de fleste er anset som landets bedste spiller, og af mange også som en af verdens bedste. Han skulle til søndagens turnering så bevise, at han også kunne spille sammen med en makker og dermed tage endnu en titel til det imponerende CV.

Agges makker var på ingen måde ny på scenen – det er nemlig Dennis Nordenbøl, tidl. DM-vinder og nu “hyggespiller”. De skulle spille sammen under titlen ‘The Old Foxes’. De forskellige seedede par havde mange forskellige dygtige spillere, som er kendt fra FIFA miljøet, som bl.a. det første-seedede par, der vandt sidste år, bestående af Daniel ‘Barnewitz’ Barnewitz & Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, også kendt som ‘Indianerne’, hvor altså Lars fik en flot 2. plads til DM.

Dog måtte man se dette ellers topseedede par ryge ud allerede i 1/32-finalen, hvor de ramlede ind i den tidligere topspiller Adel Daher, der med sin makker trumfede dem. Dette var dog den eneste deciderede overraskelse i turneringens første knockout-runde, der ellers så alle de andre store favoritter gå videre.

I de efterfølgende runder så vi bl.a. No Pace, No Party med DM-bronzevinderen Nicklas ‘Niller’ Steensgaard ryge ud, samt holdet The Old Foxes. I vinderdm2kvartfinalerne så man også store hold som BaloTeletubbies samt holdet, der slog DM-vinderne ud, sige “adieu” til kampen om medaljer. Dette betød altså, at der var 4 hold tilbage til at kæmpe om præmiepengene: De to topseedede hold Fyns Stolthed og ECVisualize, samt de to ukendte hold Di Minutté og FC SystéméTchákáp. Det blev dog, ganske som forventet, sejre til de to favorithold på hhv. 3-0 og 1-0. Derfor var der lagt i kakkelovnen til en tæt og spændende finale. 

Kampen startede rigtig tæt og nervebetonet, men den forlængede spilletid blev dog ikke helt så tæt, som man kunne have håbet på. En magtpræstation af de to unge topspillere fra ECVisualize gennem hele kampen, hvor spillet blev gjort sværere end normalt for Fyns Stolthed, gav dem en stor finalesejr på hele 5-1. En sejr, der er den største for den purunge Mohamad Al-Bacha og en af de største for Waheed ‘The Kid’ Obayd. De kunne gå derfra med hovedpræmien på 10.000 kroner samt den flotte titel som Danmarksmestre.

Rødovre Centrum dannede rammer om et flot event fra EA SPORTS Danmark, og der blev, udover 2v2 DM, også dystet heftigt hele dagen i det flotte FIFA 16 område der var sat op i dagens anledning.

Se billeder fra turneringen

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.