DM i FIFA blev en stor succes, med en sejr til den 4-dobbelte mester August ‘Agge’ Rosenmeier – men det er naturligvis ikke kun spillerne, der er vigtige til DM. Der er arrangører, der står bag det, dommere, der sørger for at alt løber samt værterne, der har rollen som “ansigtet udadtil”. Her stod Simon Juul Mortensen, tidl. manager for både Copenhagen Wolves og Chiefs of Copenhagen for den rolle. Vi har snakket med ham om hvad han syntes om turneringen.

“Det var en rigtig fed oplevelse, og jeg føler at der blev taget rigtig godt imod mig. Jeg har længe set det som lidt af en drøm, at udnytte min viden og erfaringer inden for dansk FIFA, uden at skulle stå i en masse stressede situationer, som man hurtigt kan have i denne her branche. Jeg så eventet som en stor succes. Lokationen var rigtig god, efter min mening, og at alle spillere fik lov at sidde ned, er noget der har været efterspurgt længe. Mit område, som var i deres auditorium, var lidt en “First” for dansk FIFA, da folk skulle ind i en anden sal, og endda skulle kigge ned på spillerne. Men jeg syntes at det spillede 100%, og stemningen var bedre end jeg har oplevet til nogen som helst FIFA turnering i Danmark.”

Vi spurgte ham om, hvad han tænker effekten af at samme spiller vinder 4 titler i træk er på communityet generelt, og dertil svarede han:
“Jeg tror ikke det gør det helt store for scenen. August er voldsomt erfaren ift. DM, så det ændrer ikke det store – han er bare Danmarks stærkeste stadig. ”

Til sidst spurgte vi ham om hans fremtidige rolle. Han svarede:
“Jeg håber meget at få lov til at streame helt vildt meget i fremtiden. Jeg har investeret en solid bunke penge i udstyr, og derfor ser jeg også meget gerne at jeg bliver booket ind, og kan komme afsted og levere dansk FIFA ud til hele landet/verden. Vi peakede på hele 2500 seere på et tidspunkt, hvilket var langt over hvad jeg turde drømme om, så det tegner rigtig godt for fremtiden.”

Hvad synes du om DM? Var det en succes, og var streamen god?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.