I denne udgave af vores serie, ‘Throwback Thursday’, har vi talt med det tidligere FIFA-talent, Andreas ‘Andy’ Kirstein, som folk spåede en lys fremtid for, men hvor lysten til spillet skulle vise sig at komme i vejen for dette.

Andreas ‘Andy’ Kirstein. Siger dette navn dig noget? Hvis du fulgte med i FIFA-scenen tilbage i 2015, så gør det helt sikkert.

I 2015 lød startskuddet nemlig for den dengang blot 14-årige Andreas Kirstein, hvor en placering i top 6 til Copenhagen Games samt én finalekamp fra kvalifikation til ESWC i Paris satte rammerne for en potentiel stor karriere indenfor FIFA.

Andy som vinder af Midtjysk Mesterskabs junior-turnering

Desværre skulle lysten til spillet gå hen og sætte en stopper for muligheden for at opnå endnu flere bedrifter for Andy, der blandt andet nåede at tørne ud for holdene FIFA Team Fyn og HVB E-Sports.

Vi har nu snakket med Andy om, hvad han går og får tiden til at gå med i dag. Og faktisk beskæftiger han sig fortsat med eSport, nu i form af en anden spiltitel.

Heeey, det går egentlig meget godt. Jeg får tiden til at gå med skole og CS:GO. Det er primært det, jeg bruger min tid på for tiden,” fortæller Andy os, hvorefter han giver os en nærmere forklaring til, hvorfor han valgte at stoppe med FIFA.

Grunden til, at jeg skiftede FIFA ud med CS:GO, var helt klart, at lysten til at spille FIFA ikke rigtig var der længere, og jeg hyggede mig virkelig meget med CS:GO. Til sidst, da jeg spillede FIFA til tuneringer osv., spillede jeg ikke rigtig spillet inden tuneringerne, pga. jeg slet ikke var motiveret, da jeg var kørt lidt død i det,” lød forklaringen hertil.

Andy til Danmarksmesterskabet 2015 i 2vs2 hvor han spillede sammen med sin tidligere holdkammerat i FIFA Team Fyn, Kent Brylle.

Samtidig fortæller dagens hovedperson os, at han trods alt stadigvæk følger en smule med i FIFA-scenen, men at et eventuelt comeback derimod ikke er særlig sandsynligt.

Jeg følger en smule med stadig, men slet ikke i samme grad, som jeg gjorde dengang. Jeg tror ikke, jeg vil vende tilbage til FIFA, og hvis jeg skal, så er det ikke pga. spillet, lad mig sige det sådan!

I CS:GO-verdenen går det dog også meget fornuftigt for den tidligere FIFA-spiller, og selv om han ikke har købt billet til FIFA-turneringen ved Copenhagen Games, så vil han altså være at finde i Bella Center Copenhagen her i påsken, eftersom han stiller op sammen med sit Counterstrike-hold. Vi spurgte derfor ind til Andys forventninger til eventet.

Ja, jeg skal spille til Copenhagen Games med mit hold, og vores forventninger er egentlig, at vi skal lave nogle upsets, da vi lige er kommet ind i top 10 i Danmark, og det bliver meget svært at kunne gå hen og vinde det hele, så forventninger er et par upsets, så ville vi være tilfredse.

Følg med her på siden hvor vi en af de kommende torsdage vil bringe et nyt afsnit af Throwback Thursday!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.