Vinder af Midjysk Mesterskabs junior turnering, top 16 til Aalborg Open og blandt de 8 sidste til Copenhagen Games er blot nogle af de mange flotte præstationer den unge spiller, Andreas ‘Andy’ Kirstein, har opnået i sit første år på den danske Fifa scene, og med sit store potentiale valgte han for nyligt at tage skridtet videre mod et nyt team, efter han forlod FIFA Team Fyn, der efterfølgende er blevet lukket ned. Den kun 14-årige Andy var også med i vores ‘De Unge Håb’ serie. Læs her.

Efter en del teams angiveligt skulle have været ude efter ham, har han nu fundet sit kommende hold samt holdkammerater. Dette har han gjort efter han hertil aften er skiftet til den i forevejen unge trup, HVB E-Sports.

Vi har fanget hovedpersonen til en snak om hans skifte:

Du valgte at forlade FTF for kort tid siden, og har allerede fundet dit nye hold. Hvad var grunden til at du valgte HVB?

“Jeg valgte HVB på grund af, at de har det sociale det rette sted, og et meget godt team, som jeg kan lære af og udvikle mig med i den kommende fremtid.”

Hvilke forventinger har du til dig selv og resten af teamet for fremtiden?

“Jeg forventer i hvert fald af mig selv at nå til slutspillet til hver eneste turnering jeg deltager i, og resten af teamet har jeg faktisk de samme forventinger til, da vi har et godt team.”

Hvad kan HVB hjælpe dig med, og hvad kan du tilføje til deres unge trup?

“HVB kan hjælpe mig med det sociale samt træne bedre op til en stor turnering end jeg plejer. Jeg håber på at kunne tilføje noget godt Fifa spil og forhåbentlig nogle gode resultater.”

 

Som HVB E-Sports selv nævner på deres Facebook-side, så har de med denne signing fået sat det hold sammen som de skal gå ind til forhåbentlig mange fremtidige turneringer. Vi ser frem til at se HVB-truppen til kommende events, og ikke mindst CULT Cola Odense Open til August.

Deres trup består nu af følgende spillere:

Mohamad ‘Mo’ Al-Bacha
Mads ‘Bis’ Bisgaard
Mikkel Lassen
Mads ‘Strack’ Hansen
Marc ‘FIFAHougaard’ Hougaard
Andreas ‘Andy’ Kirstein
Nicklas ‘Niller’ Stensgaard

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *