Det er til stor glæde for Wicked Gamings Tamer Taser, at weekendens Elgiganten Tour #3 skal afvikles i World Cup-modet, eftersom mulighederne nu er store for at levere noget godt.

Vi rykker nu videre i vores optakt til lørdagens Elgiganten FIFA Tour #3, som skal afholdes i Kolding Storcenter.

Læs mere og køb billet her

Tamer Taser fra Wicked Gaming er her den næste, som vi har valgt at tage fat i. Taser spillede sig senest frem til kvartfinalen, da vi var forbi Fields for at arrangere Elgiganten Tour #2. Han blev kun overgået af finalisten Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, og nu skal FIFA-spilleren så forsøge at fortsætte de fine takter. For at dette kan lade sig gøre, er der dog brug for en lille smule mere forberedelse ifølge hovedpersonen selv.

Jeg føler mig ikke helt parat. Der er nogle ting, jeg skal arbejde på, da det er et nyt game mode. Jeg synes desuden, at jeg er kommet godt ind i det nye World Cup-mode, og jeg føler mit niveau er okay. Men der er altid plads til forbedring, og det er også det, jeg sigter efter,” fortæller Taser, der efterfølgende holdt sig tilbage, da vi spurgte ind til hans forventninger.

Der er ikke noget jeg sigter efter, for lige så snart jeg sigter efter en placering, så går det galt. Både mentalt og spillemæssigt. Så jeg tager det, som det kommer.

Sports-Gaming.dks billede.Som Taser selv nævner det, vil turneringen i Kolding altså byde på et nyt gameplay for de mange gode FIFA-spillere. Det bliver nemlig i det nye World Cup-mode, at deltagerne skal kæmpe med om en præmiepulje af 15.000 kroner. Dette er dog til Tasers store begejstring.

Jeg synes, at det er godt med noget nyt. Normalt H2H er ikke sjovt længere, og det har det heller aldrig været for mit vedkommende. Jeg ser frem til det nye game mode. Det kommer til at påvirke mit spil på mange måder. Vi kan ikke bruge de hold, vi var vant til at bruge. Dvs., vi skal have andre spillere på banen, og det påvirker spillet på en anderledes måde. Jeg skal dermed også bruge en anden formation, hvilket også har en indflydelse på min præstation,” siger Taser, som af den årsag heller ikke er i stand til at pege på en direkte favorit.

Jeg ser ikke nogen som turneringens favorit, da det er et nyt gamemode. Der er kæmpe mulighed for alle at levere noget godt.

Ligesom FIFA 18 lakker mod enden for denne sæson, gør de store turneringer det også. Derfor hørte vi til sidst Taser om sæsonen indtil videre.

Som jeg også nævnte tidligere, så har jeg ikke nogle mål, når jeg deltager i en turnering. Men jeg synes da, at jeg har leveret gode resultater både online og offline. Det går fremad, og det er jeg glad for. Jeg vil hundrede procent fortsætte med at øge mine resultater, for jeg ved, at jeg har niveauet til det,” lyder de sidste ord fra Wicked-spilleren, der fortsat kan nå at levere endnu flere resultater.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.