Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg starter altid forrygende ud, når et nyt FIFA-spil kommer på markedet – men hvad er det, der gør, at denne tendens opstår år efter år for den danske FIFA-spiller?

I lørdags kunne Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg fortsætte sin forrygende sejrsstime, da han efter en meget nervepirrende og tæt finalesejr over Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen sikrede førstepladsen til Elgiganten FIFA Tour #4 i Fisketorvet.

Sejren betyder lige så meget som de andre. Det er vigtigt at erkende alle sejre, store som små, og det vigtige for mig er bare, at jeg vinder. Det er det eneste, jeg har i hovedet, når jeg spiller en turnering. Men jeg er super glad for denne sejr imod utrolig stærke modstandere,” fortæller Lars Korreborg selv om weekendens flotte sejr, der dermed betød, at han nu kan skrive endnu en turneringssejr på FIFA 18-CV’et.

Det er bestemt ikke første gang, at vi ser ‘PrimeTurbo’ være i hopla i starten af et FIFA-spil. To gange har det eksempelvis resulteret i en deltagelse ved ESWC. Men hvad er det så lige, der ligger bag denne efterhånden forventlige tendens til en god start på et nyt FIFA for den danske FIFA-spiller?

Jeg tror, det hele handler om motivationen for spillet. Desværre forsvinder den hvert år ret hurtigt, og det er derfor, man kun ser, at jeg præsterer i starten af spillene. Jeg er f.eks. ikke særlig god i FUT Champions, og det er ikke, fordi jeg ikke er god til FUT, for jeg spiller skam fint, men jeg keder mig for hurtigt, når jeg spiller så mange kampe, og så går jeg ned i tempo, hvilket giver mig problemer, når jeg kommer til 15-20-kampene. Motivationen for mig ligger ikke bare i at vinde, men også at jeg nyder det, jeg gør, og det ikke er en form for tvang, som jeg føler FUT Champions er. Jeg har kun spillet head-to-head i turneringer, og ellers har det kun været FUT, så det hele foregår i hovedet for mig,” lyder det personlige bud fra Lars Korreborg, der nu godt ved, at han har en hård opgave foran sig for at fastholde den nuværende form. Denne periode har han da også lagt en strategiplan for.

Jeg har tænkt mig at fortsætte med det mentale arbejde, jeg har arbejdet med de sidste seks måneder. Det har givet pote med 3. plads til Elgiganten FIFA Tour Cup #3 og fem ud af seks turneringssejre i FIFA 18, og så er det bare om at fortsætte. Jeg kan tabe en kamp når som helst, men jeg har sagt til mig selv, at det bare handler om at holde hovedet koldt, hvor jeg ikke bliver sur, hvis jeg kommer bagud og siger til mig selv, at jeg bare skal komme videre, og så må jeg se, hvad det bringer. Ikke noget med at forhaste noget, så det har jeg tænkt mig at fortsætte,” siger han.

Lykkes dette dog ikke, så er spørgsmålet selvfølgelig, hvem der potentielt kommer til at erobre den attraktive førsteplads ved en kommende turnering. Her er, hvem Lars Korreborg selv mener har evnerne til at gøre således:

Jeg ved ikke, hvem der kommer til at stoppe min stime. Det kan være en, man ikke kender, og det kan være en spiller, vi kender. Det er svært at sige, hvem det bliver. Jeg tror dog vi fortsat ser spillere som Hassan Al-Saraf, Frederik Fredberg eller Marcus Jørgensen blive ved med at komme langt, og det heller ikke umuligt med spillere som Fatih, Niller, Hjorth osv.

Sidst men ikke mindst, udenfor interviewet spørgsmål, knyttede artiklens hovedperson følgende kommentar, han ønskede, at vi skulle levere.

Jeg vil gerne takke Sports-Gaming.dk for deres kæmpe stykke arbejde for at lave så mange fede turneringer for os i Danmark, og vi skal være utrolig taknemmelige for, at vi har dem til at skabe nogle fantastiske rammer, som man ikke ser andre steder i verden. Og stor tak til alle de sponsorere, der støtter op om vores eSport. Det er jeg utrolig taknemmelig over, og det hjælper os til at få nogle fantastiske turneringer, hvor FIFA kommer mere frem til bredden, og at børn for lov at møde nogen af dem, de ser op til fra fx YouTube, så stor tak til alle sponsorere.

Det er naturligvis positivt at se FIFA-spillere være taknemmelige for og værdisætte det, at de har fået chancen for at gøre en potentiel levevej ud af FIFA. I mellemtiden er andre dog meget kritiske omkring FIFAs udvikling indenfor konkurrence-FIFA og som eSport-spil. Læs meget mere om den sag herunder:

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.