Sports-Gaming.dk afholder, i samarbejde med Cult Cola, Fanquants.com og Komplett.dk, den danske kvalifikation til ESWC – Electronic Sports World Cup.

ESWC Denmark – Powered by Cult Cola

Sports-Gaming.dk har indgået et partnerskab med ESWC, som gør, at vi har rettighederne til at sende én dansker til den store FIFA turnering, som foregår i Paris fra d. 29. oktober til d. 2. november. For at finde denne heldige og dygtige danske FIFA spiller, vil der blive afholdt 7 online kvalifikationsturneringer (PS3 + PS4), der giver adgang til den danske finale, som spilles live d. 4. oktober i FIFA 15CULT_Cola_Worlds_Strongest_Cola_LogoDer findes to vindere i hver online turnering, og turneringerne skydes i gang d. 31. august, og de vil så køre 4 uger frem. Bemærk: Den danske deltager i Paris skal være minimum 15 år, men er du yngre end det, kan du godt deltage i turneringerne alligevel – du kan bare ikke vinde hovedpræmien.

Ud over en plads i finalen, så får de to vindere af hver turnering, også et års forbrug af Cult Cola!
Derudover vil der blive udleveret specielle spilletrøjer på finaledagen, så det vil IKKE være tilladt at spille i andre klubtrøjer – kun i den officielle ESWC Denmark – Powered by Cult trøje.

Læs mere om de online kvalifikationsturneringer

Vind finaleplads igennem Fanquants.com

FQ-FIFA-ESWC-STRUCTURE-v1Til den eksklusive danske finale, vil der være i alt 15 pladser – de 14 findes igennem de online kvalifikationsturneringer, og den sidste finalist findes igennem vores partner Fanquants.com, som leverer online managerspil, der tager udgangspunkt i de europæiske topligaer samt Champions League og landskampe.

Læs mere omkring konkurrencen

Den danske finale

Finalen, som rummer de 15 bedste FIFA spillere, vil blive afviklet på Cults hovedkontor i Aarhus d. 4. oktober, hvor der er fede lokaler, sjove ekstrakonkurrencer, Cult Piger og en masse andre lækre ting.

Turneringen bliver streamet live, og der vil være fuldt fokus med interviews, reportager og indslag. Verdensmesteren i FIFA, August ‘Agge’ Rosenmeier kommer og kommenterer turneringen samt deler ud af sin ekspertviden.

Der vil blive spillet FIFA 15 til denne turnering

Mere info om finaledagen kommer snart.

Streaming leveres af Sports-Gaming.dk og Papproduction – sidstnævnte står også for værtsrollen og guider seerne igennem en glimrende FIFA dag.

Er der spørgsmål til de online kvalifikationsturneringer? Kontakt simon@sports-gaming.dk
Er der spørgsmål til kampagnen generelt, finalen og presserelateret materiale? Kontakt kristoffer@sports-gaming.dk

logoer

[td_block7 limit=”9″ custom_title=”Seneste nyheder”]
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.