Waoo Super Sunday #4 afvikles på søndag, og her skal vi have fundet fire spillere, der potentielt kan gå hen og sikre sig selv en plads i næste sæson af Waoo FIFA Liga.

Det er ikke kun Waoo FIFA Ligas top fire, der skal i aktion på søndag. Også de mange håbefulde spillere, som de seneste måneder har spillet med om en plads i ligaens næste sæson, har en altafgørende dag foran sig.

Waoo Super Sunday #4 står nemlig for skud, og i denne lille optakt kigger vi frem mod den vigtige turnering, der bliver afholdt på Right To Dream Park.

Læs mere og find billetter her

Her kan du se, hvordan det hele kommer til at foregå. Vær dog opmærksom på, at tabellens 12. plads møder 4. pladsen på Super Sunday-leaderboardet og altså ikke nummer tre, som der står lige nu.

Måden det kommer til at fungere på er, at det endelige Waoo Super Sunday-leaderboardets nummer ét og to sikrer sig selv en direkte plads i ligaen, mens tredje- og fjerde-pladsen skal i kamp mod to fra den nuværende ligatabel – i dette tilfælde bliver det Daniel ‘Shoppen’ Melgaard og Jesper ‘Pilm’ Prang, som skal kæmpe for deres egne pladser i næste sæsons startopstilling.

Hvem bør anses som værende favoritter?

På nuværende tidspunkt står Fatih Üstun og Sebastian Pirad til at spille sig direkte ind i ligaen, mens Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen og Alen ‘Arrow’ Barakovic sidder på tredje- og fjerdepladsen. Og chancerne for at i hvert fald minimum to af dem ender i den altafgørende top fire, må vurderes til at være ganske store. Med både en sejr og en andenplads i to af de forrige Super Sundays skal meget gå galt for at Fatih Üstun ikke sikrer sig selv en af disse placeringer, og med hans gode form, er Wicked Gaming-spilleren formentlig et godt sted at sætte pengene på vil ende med at løbe med førstepladsen.

Super Sunday på Viborg FF Stadion.

‘The underdogs’

Skal man kigge udenfor den nuværende top fire, har Jacob Kragelund og Daniel Chrøis, der begge blot er fem point fra Alen Barakovic, i den grad også selv mulighederne for at overhæle en af de øverste placeringer. De har begge bevist, at de kan gå langt i disse turneringer, og Jacob Kragelund har endda gået hele vejen, da Super Sunday var forbi Viborg FF Stadion.

Mulige overraskelser?

Sidst med ikke mindst, kan enten ESWC Danmark-vinder Nicklas ‘Niller’ Stensgaard samt velspillende Magnus Olesen og Tamer Taser med en sejr eller en anden topplacering på søndag også pludselig blande sig i top fire, trods de lige nu er længere nede end de andre på listen.

Hvad er ellers på spil?

Udover potentielle pladser i næste sæson af Waoo FIFA Liga, spiller samtlige deltagere som altid også med om en stor præmiepulje på 10.000 danske kroner, hvoraf de 8.000 af dem går til vinderen.

Når finalen til turneringen er spillet, er der ingen grund til at drage hjemad, for efterfølgende kan man følge et par uhyre spændende finalekampe i den nuværende Waoo FIFA Liga-sæson. Du kan læse meget mere om disse lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.