Efter lørdagens Elgiganten Aalborg Open, er ranglisten nu opdateret med point til top 16. Samtidig er der fjernet point for turneringer der nu er udløbet for grænsen på 2 år – det handler om Herning Mesterskaberne, Oslo Cruise 1 & 2 samt Aarhus Open på Train.

Se den opdaterede rangliste

En af de personer der stemplede ind på ranglisten i lørdags, var Oliver Klitten som var tæt på at tage sejren i Aalborg – dog måtte han se sig slået af den rutine som Lars Korreborg udviste. Oliver er ikke helt uvant med at styre den lille runde bold – han er nemlig på kontrakt i AaB hvor han spiller på deres U17 liga hold. Vi har taget en snak med Oliver Klitten, som  omkring turneringen og fremtiden.

Tillykke med 2. pladsen i lørdagens turnering. Dette var din første turnering – hvordan var oplevelsen?
“Ja det var min aller første turnering, jeg har kun spillet lidt FUT Champions og med vennerne.  Jeg synes niveauet var rigtig højt og havde et par rigtig svære kampe igennem turneingen, specielt min semifinale mod Zimme var rigtig svær og selvfølgelig finalen hvor jeg synes at jeg spiller en god kamp men Lars -han har bare lige den ekstra rutine og skarphed.”

Med 2. pladsen får du 1000 point til ranglisten, og det betyder at du går direkte ind på en 40. plads. Hvad er målsætningen fremadrettet?
“Det er selvfølgelig helt vildt at jeg ryger op som nr. 40, og fremadrettet vil jeg forsøge at deltage i de turneringer hvor jeg har mulighed for det og hvor vi ikke spiller kampe i AaB. De turneringer jeg deltager i, vil nok mest være her i Jylland, men satser også på at  jeg kommer til de 3 andre turneringer på Elgiganten FIFA Tour 2017.”

Et stort tillykke skal det lyde til alle der opnåede point til ranglisten!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *