Den danske FIFA rangliste er hele tiden under udvikling, og nu er der lidt større opdateringer til kategorifordelingen.

De traditionelle kategori 1 turneringer (FIWC og ESWC) er blevet overhalet indenom at de nye tiltag som EA har taget for at gøre FIFA stærkere som eSport, og derefter er en rangliste-juryen blevet enige om at indføre en nye kategori 1 på ranglisten og ellers skubbe alle andre kategorier en tand nedad. Den nye kategori 1 får en fordobling af point ift. den “gamle” kategori, men ellers beholder alle andre kategorier deres point. Se fordelingen under linket i toppen.

Som vi skrev om forleden, så er der forskellige store turneringer i løbet af de kommende år – flere hvor præmiepengene er langt højere end tidligere set. Det nye FIWC med 200.000 dollars til vinderen kommer i den nye kategori 1, og det samme med FUT Championship Finals hvor der er 160.000 dollars til vinderen. Live Regional Finals ryger i den nye kategori 2 (tidligere 1) og Regional Qualifiers (Dreamhack med andre) ryger i den nye kategori 3 (tidligere 2)

Alle turneringer som allerede er annonceret, vil få ændret deres kategori sådan det er tilpasset den nye struktur – der vil stadig være de samme point på højkant, men bare kategorien der er ændret et hak nedad.

Vi håber at disse ænder til ranglisten vil holde den “up-to-date” med den hurtige udvikling der er inden for FIFA for tiden.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.