Pricerunner Cup er for alle – uanset niveau, erfaring, alder og ambitionsniveau!

Selvom nogle af Danmarks bedste FIFA spillere kommer og dyster om de 13.000 kr. i præmiepuljen, så betyder det ikke, at turneringen ikke er for dig som bare hygger dig med spillet og med vennerne. Du har chancen for at komme til at møde verdensmesteren i FIFA, August Rosenemeier, og selvom risikoen for en ordenligt “endefuld” er til stede, så er det alligevel en stor oplevelse at møde én med så højt niveau.

Hyggen er i centrum!

Dagen vil være kendetegnet ved godt humør og en masse sjov og ballade, og skulle man være så uheldig at ryge ud i gruppespillet, så vil der stadig være en masse ting at blive hængende for. Læs mere om Pricerunner Cup.

Fra ca. kl. 13.00 vil der være streaming udsendelse som kan følges online, men samtidig vil kommenteringen, interviews osv. kunne følges i salen, sådan de store kampe kan følges.

Der vil igennem hele dagen være sidekonkurrencer og lodtrækninger hvor det er muligt at vinde LÆKRE præmier, og ALLE kan deltage i disse – uanset om man stadig spiller med i turneringen. Se liste med præmier indtil videre.

Husk også at det er muligt at købe sin personlige trøje med navn!

Det vil også være muligt at prøve en racing simulator, og der vil være præmier til de bedste på dagen – prisen er kun 20. kr. per forsøg.

Det er altså vigtigt at pointere at Pricerunner Cup er for alle – både de seriøse FIFA spillere som kæmper om hæder og ære, og så hyggespillerne der bare kommer for at have en god dag med vennerne, og evt. have chancen for at vinde lidt lækre præmier.

Pricerunner Cup er for alle aldre, så der er ingen begrænsninger, og søndagens Pricerunner Cup Junior har en max alder på 14 år.

Køb billet til Pricerunner Cup

Køb billet til Pricerunner Cup Junior

Plakat

 

2 replies
 1. Jesper
  Jesper says:

  Er det muligt at være tilskuer? Og vil der være en storskærm man kan følge kampene på? Har ikke mulighed for at deltage lørdag så vil kun kigge forbi søndag.

  Svar
  • Kristoffer Smedstrup
   Kristoffer Smedstrup says:

   Ja det er muligt at være tilskuer ganske gratis begge dage. Der vil være storskærm begge dage også, men om lørdagen vil der være et show med kommentatorer osv. på fra slutspillet.

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.