EA har allerede annonceret nogle ting fra det nye FIFA – bl.a. muligheden for at spille med kvindehold og en enkelt gameplay trailer. Men til den store elektronikmesse E3 havde EA en stor pressekonference, hvor de altså teasede lidt mere for det nye spil.

FIFA startede med at interviewe legenden Pelé, som ser ud til at få en rolle som ambassadør for FIFA på niveau med Messi. Dernæst gik de i gang med at forklare lidt mere om spillet. De går ud fra konceptet ”Innovation across the pitch”. Forsvaret bliver forbedret – man skal nu belønnes mere for godt og effektivt forsvar. Desuden er midtbanen forbedret. Der er mere fokus på at have kontrol over bolden. Der er desuden flere muligheder for at få spillet bragt op ad banen. Til sidst er angrebet blevet skarpere.

Den vigtigste feature, der blev annonceret, var FIFA Trainer. Dette er et redskab, der skal hjælpe nye spillere med at komme i gang med at spille FIFA ved at vise hvilke knapper, det er anbefalet at trykke på. Alle spillere får et niveau fastsat fra starten ifølge EA.

Dette var de store udskejelser fra EA. Hvad håber du bliver annonceret i fremtiden?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.