Vi kender alle de traditionelle managerspil som kører under slutrunder, i Champions League, i Superligaen osv. – altså spil hvor man skal sætte sit eget drømmehold.

Minimum 10.000 kr. i. præmiepuljen!

Nu er der kommet en ny spiller på markedet, nemlig Fanquants.com, der vil køre det muligt at vinde dejlige kontanter hvis du kan mønstre det bedste hold. Som et tvist, så kører de med en model hvor der købes andele/aktier i spillerne, og derfor vil det også være muligt at have flere af de helt gode spillere på ens hold – dog ejer man dem bare ikke 100% og derfor får man også kun en andel af de point der opnås. Man skal altså bestemme sig for om man vil spille på sikre heste i hver runde, eller om der skal satses sådan man kan ramme overraskelserne og dermed opnå en kæmpe pointhøst.

Fanquants.com har netop annonceret deres Premier League spil hvor de har stillet hele 10.000 kr. på højkant, og derudover vil der komme ekstra penge i puljen hvor hver deltager der tilmelder sig. Det er GRATIS at tilmelde sig, så måske var det en ide at prøve dette nye koncept af, for hvem ved om det evt. kaster lidt penge af sig.

Sports-Gaming.dk og Fanquants.com vil i fremtiden komme til at samarbejde tæt, og inden for de næste uger kan vi præsentere nogle spændende ting for jer!

Læs mere og deltag i spillet

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.