FIFA 18 er for alvor skudt igang. Kvalifikationen til første regionals-turnering er igang og i morgen løber Elgiganten FIFA Tour #4 af stablen – den største FIFA-turnering på dansk jord i 2017, hvor hele 256 deltagere skal dyste om præmien på 12.500 kroner.


Danmarks største FIFA-turnering i 2017 skal i morgen afvikles, og vi har taget en snak om forventningerne til denne, med den rutinerede Wicked-spiller, Jacob Kragelund.

Forventninger

Den nordjyske herre er garant for at komme langt i turneringer – og denne bliver ingen undtagelse. Kragelund udtaler følgende om forventningerne til turneringen.

Kragelund: Jeg forventer som minimum en kvartfinale, men ved også, at jeg har ting der skal forbedres siden seneste turnering, hvis jeg skal hertil og længere. En sejr er altid målet, men feltet er så stærkt, at ingen kan forvente en sejr på noget tidspunkt.”

Kragelunds optakt

Det er som bekendt kvalifikationsmåned til første regionals-turnering i denne måned. For manges vedkommende betyder det, at Head-to-head, som der dystes i i morgen, er blevet lagt på hylden, og erstattet med Ultimate Team, hvori regionals-kvalifikationen spilles. Vi har spurgt Kragelund hvad det har betydet for hans optakt til turneringen:

Kragelund: “Jeg har faktisk ikke spillet så meget FIFA siden første WL her i November (36-4), hvor jeg egentlig spillede god FIFA, men gamemodet frustrerede mig ekstremt, hvorfor en pause fra FIFA var nødvendig! Jeg spiller et par H2H-kampe inden turneringen for lige at omvende mig til det mere omstændige gameplay, men ellers føler jeg at have styr på FIFA18.”

Wicked-veteranen har altså ikke spillet så meget FIFA for tiden, men når det sker, så er det på et højt niveau, hvilket kendetegner Kragelund.

Holdvalg

I konkurrence-FIFA har vi i mange år set ét hold blive brugt. Det spanske mesterhold, Real Madrid, har været favoriseret, hovedsageligt grundet den portugisiske snydekode, Cristiano Ronaldo. Sidste år var Manchester United det foretrukne valg blandt mange spillere, grundet stabiliteten og fysikken, men i år har vi set endnu et hold komme på banen, nemlig Frankrig. Det giver altså mange muligheder, når de 11 udvalgte skal udplukkes. Vi har derfor spurgt Kragelund om, hvem han egentlig foretrækker at bruge i FIFA 18.

Kragelund: “Jeg regner med at holde mig til Manchester United, hvilket også var mit foretrukne hold i FIFA 17, da holdet er perfekt balanceret, har spillets bedste målmand og generelt uden svage positioner. Det eneste jeg mangler er den ene stjernespiller som Real-spillerne har, men jeg satser på det mere balanceret og kontrollerede “

Top 3

Til sidst har vi bedt Kragelund om at kigge lidt ind i krystalkuglen, og han forsøger derfor at forudse hvem der står på morgendagens podie, efter den sidst kamp er færdigspillet. Kragelunds top tre lyder:

1. Frederik Fredberg

2. Lars Korreborg

3. Alen Barakovic

Det var ordene fra Kragelund – følg med i morgen på vores Facebook-side og se om han får ret – turneringens slutspil steames nemlig, så selvom du ikke er i København, vil det altså være muligt at følge med.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.