For sjette år i træk er Danmark repræsenteret ved FIWC. Denne gang i form af Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen. Vi bringer dig her en optakt til turneringen, hvor der bl.a. ses på, hvem du skal holde ekstra godt øje med.

Verdensmesterskaberne i FIFA, også kaldet FIWC, løber af stablen fra i morgen. En turnering, som uden sammenligning vil blive den største turnering nogensinde målt på både præmiepulje og prestige. Førstepræmien lyder alene i år på 200.000 dollars, eller knap 1,5 millioner danske kroner, plus en plads til ”The Best FIFA Football Awards”, hvilket er en tidobling i forhold til sidste år, hvor Mohamad Al-Bacha fornemt løb afsted med 20.000 dollars.

For sjette år i træk vil Danmark være repræsenteret ved det enorme FIFA-event, eftersom at Marcus ’Marcuzo’ Jørgensen sidste weekend vandt ‘FICWC’ for sit hold, Brøndby eSport.

Billedresultat for london westminster

Slaget skal udspilles i hjertet af London

For første gang nogensinde, vil det officielle verdensmesterskab blive spillet gennem FIFA Ultimate Team, som basalt går ud på, at deltagerne kan kreere sit eget hold, hvor de dog blot må vælge to spillere over 95 i rating. Ydermere karakteriseres dette gamemode som værende hurtigere end det almindelige H2H-mode, hvilket stiller endnu større krav til spillernes evner. Hvordan spillerne har kunne kvalificere sig til FIWC, kan du læse meget mere om her.

Første VM med FUT som gamemode

Billedresultat for ultimate team 17For første gang nogensinde, vil det officielle verdensmesterskab blive spillet gennem FIFA Ultimate Team, som basalt går ud på, at deltagerne kan kreere sit eget hold, hvor de dog blot må vælge to spillere over 95 i rating. Ydermere karakteriseres dette gamemode som værende hurtigere end det almindelige H2H-mode, hvilket stiller endnu større krav til spillernes evner. Hvordan spillerne har kunnet kvalificere sig til FIWC, kan du læse meget mere om her.

Verdens 32 bedste spillere er med – Dem skal du holde ekstra øje med:

Feltet i år er, som nævnt tidligere, historisk stærkt, hvilket skyldes den yderst intense kvalifikation, hvor blandingen af online- og offline prøvelser sikrede, at kun de bedste stod tilbage. Der er således kun 32 spillere tilbage, som i alt repræsenterer 17 lande. Heraf hele seks tyskere og fem britter, mens lande som Qatar og Hong Kong i år også er repræsenteret.

https://twitter.com/FIWC/status/897114356168630274

Her på Sports-Gaming.dk giver vi jer, på trods af det enormt tætte felt, vores bud på, hvem du skal holde ekstra øje med, når det onsdag går løs.

Tass

Relateret billedeTass er et af de varmeste bud på en vinder af FIWC. Dette skyldes i høj grad hans sejr til FIWC Regionals i Paris, samt hans overbevisende præstation til FIWC Regionals Finals i München, som gør ham til en af turneringens hotteste navne. Ydermere er Tass født og opvokset i London. Det kan måske give ham en hjemmebanefordel.

Gorilla

Billedresultat for gorilla winner fifaEn anden britte, der bliver yderst interessant at holde øje med, er Spencer, bedre kendt som Gorilla, der bl.a. kan prale af at have fundet Gfinity’s Play Like A Legend hele seks gange. Derudover blev han også Xbox Regional Champion i Madrid samt kom i top 4 til FIFA Ultimate Team Championship i Berlin, hvilket var nok til at sikre ham en plads til FIWC Grand Final i London.

Billedresultat for rocky fifa winner

Rocky 

En anden spiller, som i Berlin sikrede sig billetten til FIWC Grand Final, er franskmanden Rocky. Udover at være dobbelt fransk mester, så vandt han netop FIFA Ultimate Championship i Berlin, og sikrede sig dermed 160.000 Euro. Med andre ord en spiller, samtlige andre deltagere frygter.

Marcuzo

Godt nok har han ikke rutinen, men med en sejr til VM for klubhold sidste weekend er det danske håb, Marcus Jørgensen, bestemt ikke en mand, man skal afskrive. At sejren kommer kort tid før VM tyder på, at Brøndby-spilleren er varm forud for VM, og vi håber og satser naturligvis på, at årets danske repræsentant rammer dagen og skaffer stolte FIFA-Danmark et tredje VM-trofæ.

Sports-Gaming er med fra første fløjt

Sports-Gaming har netop sendt tre mand afsted, som dagene igennem vil opdatere jer med de seneste nyheder fra London, samt støtte det danske håb, Marcus ’Marcuzo’ Jørgensen, i håbet om for tredje gang på bare fire år at få en dansk FIFA-verdensmester. Så følg da endelig med her på siden mellem den 16. og 18. august, hvis I vil støtte jeres landsmand!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.