De seneste 7-8 måneder har  været kendetegnet ved at der har været stor vækst her på Sports-Gaming.dk, og vi har flere gange haft brug for at udvide vores mandskab og vores ansvarsområder for at følge med. For at vi kan være helt klar til en 2014 hvor planerne er store, både offline og online, har vi valgt at lave lidt omstruktureringer i vores staff sådan alle mand bidrager lige dér hvor de er skarpest. Det betyder at Simon Juul Mortensen, som indtil nu har fungeret som redaktør her på siden, giver stafetten videre og han vil for fremtiden fokusere sin energi på udviklingen af vores offline turneringer.

Ny mand i stolen som redaktør her på siden kommer til at være Kent Brylle som i de sidste måneder har været skribent – et job som han har udført så godt at han nu tilbydes rollen som ansvarshavende redaktør. Vi er glade for at Kent har valgt at takke ja til den nye stilling, og vi er sikre på at han vil kunne bidrage med en masse gode nyheder og en god struktur på dækningen.

Vi har taget en snak med Kent omkring den nye stilling og forventningerne til fremtiden:

Tillykke med den nye stilling! Hvorfor har du sagt ja til rollen som redaktør på Sports-Gaming.dk?

Jeg har haft en stor motivation for at viderebringe nyheder til det danske Fifa-community, og jeg synes det er en vigtig del hvis man vil have flere danske Fifa-spillere til at involvere sig online på Fifa scenen og dermed gøre det sjovere for alle at bruge deres tid på diverse Fifa sider.

Lige præcis på det punkt føler jeg, at SG med den store involvering i offline events, samt diverse nyheder, har en stor rolle i at gøre Fifa mere interessant for Fifa-Danmark.

Med SG’s nyhedsdækning, info om forskellige online turneringer og specielt events rundt omkring i Danmark, giver også et socialt aspekt, som er yderst vigtigt i Fifa. Det er også noget, der tiltaler mig, da jeg selv har mødt en masse nye mennesker gennem Fifa og har fået et rigtig godt forhold til mange andre med samme interesse for Fifa som jeg selv har.

Hvilke nyheder vil der være fokus på under din ledelse?

Der er en hel del at se på i Fifa-Danmark, og målet er at kunne viderebringe nyheder fra så mange forskellige emner som muligt.

Offline turneringer er en ting, der skal sættes stor fokus på, og i samme boldgade har man Fifa Teams, der skal ud og vise sig frem til de turneringer. Det er altid spændende at høre hvad der sker på de forskellige Teams, da de også er med til at få noget socialt op at stå. Derudover synes jeg det er vigtigt at informere folk om online turneringer, som specielt Dansk FIFA Liga og Fifaxgames lægger meget arbejde i. Disse turneringer har jeg oplevet giver venskaber på kryds og tværs, og det er endnu en afgørende ting, hvis man vil bruge sin tid på at spille Fifa.

Hvis vi fortsætter med at se på ting, hvor det sociale er i fokus, så vil det også være et tema at holde øje med om Virtual Pro skulle nå sine tidligere højder, hvor flere danskere deltog i internationale turneringer og gjorde meget ud af Pro klubberne og det sjove ved at spille på hold med andre. Det sidste halve år har der dog ikke været samme aktivitet som tidligere.

Så er der selvfølgelig FIFA Ultimate Team, som er yderst populært, og der har vi heldigvis fået André Hjort Andersen ind, som har en stor viden omkring dette emne.

Hvad forventer du af fremtiden på Sports-Gaming.dk?

Jeg forventer, at SG fortsætter den positive udvikling, fra da jeg startede som skribent. I de ca. 3 måneder har jeg oplevet fremgang fra første dag og jeg tror på, at man kan fortsætte i den retning, specielt fordi vi har fokuseret gøre nyhedsdækningen så bred som muligt og dermed nå ud til mange Fifa interesserede, uanset om det er inde for Ultimate Team, de online turneringer eller en tredje ting.

Hvorfor skal folk sende en ansøgning som skribent for Sports-Gaming.dk?

Folk skal sende en ansøgning som skribent hos SG, fordi man har lyst til at se det danske Fifa community vokse og har lyst til at være en del af den største nyhedsformidler inde for Fifa. Jeg har selv fundet det yderst interessant at være en del af dette projekt og for mig, har det været en oplevelse at være med at til viderebringe nyt til alle som følger SG.

Der er en super stemning omkring teamet, hvor man hjælper hinanden med de forskellige opgaver og hvis man vil være med til at gøre en forskel for både de sociale og konkurrence-mæssige aspekter i Fifa, så er der mange gode grunde til at blive skribent på SG.

Vi takker Kent for tiden og ønsker ham held og lykke i rollen som redaktør!

Har du lyst til at være en del af holdet her på Sports-Gaming.dk – enten som skribent, som grafisk medarbejder, turneringsafvikler eller noget helt andet – så tøv endelig ikke med at kontakte os. Læs mere og ansøg her.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.