Da vi fik startet plusmedlemskabet rigtigt lovende op i starten af året, havde vi her på redaktionen spået at det ville være specielt Lasse ´Kongen´ Bækkelund, Wahed ´The-Kid´ Obayd og Lars ´PrimeTurbo´ Korreborg, der skulle kæmpe om de tre topplaceringer på vores plusmedlemskab-rangliste. Lasse Bækkelund lå i en lang periode også på førstepladsen, men dog med tætte point ned til de andre i toppen, og den endte han også med at smide væk her de seneste par gange, eftersom Mohamad ´xBachaa´ Al-Bacha nu har rundet de 100 point, og 2. pladsen Bækkelund og de resterende spillere ligger på under 69 point.

Og de 100 point rundede han i går aftes, da vi endnu en gang afholdte online turnering her på siden. Det var igen med en masse formstærke spillere, heriblandt Pricerunner Cup vinderen, Bækkelund, der altså måtte se sig slået af Peter ´KongMoelgaard´ Mølgård i kvartfinalen. Kvartfinalen blev også endestationen for Mads ´GunnersDK4000´, der røg ud til den nye Clan eSpuma spiller, Nicklas ´Niller27´ Stensgaard, efter en tæt kamp med golden goal.

Til sidst stod vi med de to talenter Al-Bacha og Niller i finalen, og det blev en sikker 4-1 sejr til HVB E-Sports spilleren.

Vi tog også en snak med Al-Bacha for at høre om hans online samt også offline præstationer:

“Efter du to gange har tabt i finalen ved vores plusturneringer, så blev tredje gang lykkens gang. Er du lettet over endelig at få sejren?”

“Det var på tide kan man sige. Jeg har tabt to gange hvor det også kunne havde gået den anden vej. Jeg taber mod Lasse i første finale, hvor jeg lukker to mål ind i de døende minutter, og mod Lars hvor jeg bare brænder et straffe i 87. Så jeg er meget lettet denne gang over at endelig kunne få en 1. plads, og dermed og sikre nogle dejlige point til leaderboardet, hvor jeg ligger nummer 1.”

“Hvor højt var niveauet i den her turnering i forhold til de andre du har deltaget i på Sports Gaming?”

“De har alle sammen været svære. Der er ikke nogle turneringer der er decideret lette. Men den her var måske en tand svære end de andre. Jeg starter i en pulje med Wahed, Niller og Malthe som alle tre er dygtige spillere, men de to førstnævnte er jo uden tvivl spillere der har klasse. Så det var ikke lige den ønskegruppe man ønskede sig, men et godt citat som Agge plejer at sige det “Hvis man gerne ville være den bedste, så skal man også slå de bedste.”

“Der er ingen tvivl om at du har været en af de danskere, der virkelig har fået skabt et par gode resultater online. Men er det på tide for dig, at du snart overfører det til offline-events? Hvor store forventninger har du til dig selv i offline, resten af året?”

“Det er rigtigt, jeg har præsteret meget godt online i FIFA 15, og nu er tiden kommet til dér hvor jeg bliver nødt til at også præstere offline. Jeg har store forventninger til mig selv i forhold til de kommende events offline, hvor jeg næsten er nødt til at præstere, da jeg har mange gode resultater online, så man forventer nok også at jeg kan skabe noget offline. Men jeg er ikke den mest rutinerede offline-spiller endnu. Så der er stadig noget jeg bliver nødt til at bygge på. Jeg har været med til to events, hvor jeg er røget ud i 2. gruppespil, men tiden er kommet til dér hvor jeg burde kunne gå videre til det endelige slutspil, da jeg som sagt kan vinde turneringer online osv. Jeg forventer at deltage i næsten alt i den kommende tid, og er klar til at kunne præstere offline, lige som jeg præsterer online”

Stort tillykke skal det lyde til Al-Bacha med de 250 kroner, og til anden pladsen Niller, der gik herfra med 50kr.

Dermed fik vi også lidt ændringer på ranglisten, hvor Al-Bacha som sagt ligger solidt øverst, efterfulgt af Lasse Bækkelund. Niller kommer også helt op på en tredjeplads, stærkt forfulgt af Mads Strack på 4. pladsen, der endte med at overhælde Lars Korreborg og Wahed Obayd på 5. og 6. pladserne.

Husk at få købt plusmedlemskab for at være med til de fremtidige turneringer.

Vi ses forhåbentligt til næste plusturnering alle sammen.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.