I weekenden samledes ca. 75 unge mennesker i Øksnehallen til det første officielle Netparty.dk!

Lan er ofte noget som PC verdenen drager til, men vi vil gerne have at de gode oplevelser også kommer konsolfolket til gode, og derfor er Netparty.dk også for netop dem. Sports-Gaming.dk er ansvarlige for konsoldelen, og denne første gang blev aktiviteterne holdt på et lavt blus, men alligevel mødte der er en god flok Call of Duty spillere op som gamede lystigt igennem hele weekenden, og det virkede til at alle virkeligt havde det sjovt.

Tak for en god weekend til dem der deltog!

Netparty.dk var ikke bare en engangsforestilling, men det vil komme til at køre flere gange årligt så du skal allerede nu sætte et kæmpe kryds i kalenderen.

Næste Lan afholdes i vinterferien (14. – 16. februar 2014) i Øksnehallen i København!

Prisen bliver 250 kr., så det er billigt for turneringer, hygge og overnatning.

I vinterferien bliver der fuld tryk på konsolaktiviteterne, og vi har allerede nu aftalt at Call of Duty kommer på banen igen, og samtidig er der store chancer for at vi ser en del Tekken og Street Fighter spillere. Men vi skal selvfølgelig også have Fifa!

Hvad er konsol Lan?

Konceptet er at man medbringer sin egen PS3, PS4, Xbox 360 eller Xbox One og så selvfølgelig også en skærm, controllere og netværkskabel, og så games der ellers på kryds og tværs. Der vil være organiserede turneringer hvor der på forhånd er fastsat nogle præmier, og så vil der være en masse små turneringer som vi laver undervejs. Resten af tiden er afsat til at banke hinanden på kryds og tværs, og til at hygge sig sammen om de spil vi alle elsker.
Konceptet er ikke bygget op omkring kæmpe pengepræmier, men det primære fokus skal være på at have det sjovt sammen og udvikle sit spil. Der vil dog stadig være præmier på spil i turneringerne, og vi regner med at der afsættes ca. 100 kr. pr. Fifa deltager til præmier, men det kommer helt an på hvilke sponsorer der præcist kommer ind over – vi vil finde mest muligt!

Turneringer

Som udgangspunkt vil der være 3 større Fifa turneringer på programmet, men udover det vil vi løbende lave små tematurneringer – evt. også på Xbox hvis interessen er der.
Turneringerne er kun åbne for Lan deltagere, og er altså ikke walk in turneringer!

Fifa 2vs2
En turnering hvor der dystes i valgfrie 2 mands hold med gruppespil og slutspil.
Turneringen afvikles på PS4 som Sports-Gaming.dk stiller til rådighed.

Fifa 1vs1
En turnering som vi kender det med gruppespil og slutspil – dog med BO3 meget af vejen.
Turneringen afvikles på PS4 som Sports-Gaming.dk stiller til rådighed.

Fifa Teams turnering
En offline team turnering der skal afgøre hvilket team der er det skarpeste i Danmark. Turneringen vil bestå af både 1vs1 og 2vs2 kampe, og man spiller på kryds og tværs mod de andre hold. Alle er velkomne til at stille et hold som skal bestå af minimum 4 personer, men den primære målgruppe er selvfølgelig de etablerede Fifa Teams som vi kender. Har holdene svært ved at mønstre 4 spillere, så er det muligt at hive midlertidige holdkammerater ind.
Turneringen afvikles på egne medbragte konsoller

Tilmeldingen til vinterferiens Lan åbnes i starten af januar, og vi håber på stort Fifa fremmøde!

Turneringer i andre spil annonceres i starten af januar.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.