Fredag blev der afholdt 2mod2 Fifa turnering på Crazy Daisy i Haderslev, og det blev en turnering med super stemninPiger tiil Fifag og en masse spændende kampe.

30 hold var mødt op, og igennem hele aftenen var intensiteten i top, og det virkede til at alle deltagere havde en god aften på den virtuelle fodboldbane. Normalt er Fifa verdenen hårdt besat af drengene, men til turneringen i Haderslev stillede hele 3 rene pigehold op, og selvom resultaterne på banen måske ikke skal nævnes, så var det med til at skabe en god stemning – om ikke andet, så blev der hørt nogle mere højfrekvente lyde og udråb end der plejer til vores turneringer.

Slutspillet var fyldt med tætte kampe, og vi måtte flere gange helt ud i straffekonkurrence for at finde en vinderen. I kampen om 3. pladsen spillede Lord Bendtners mod Team Ultra, og med en halvleg til hvert hold blev det Lord Bendtners der kunne trække sig sejrrigt ud.

I finalen blev det et opgør imellem FC Twins og Team Red, og selvom der selvfølgelig var chancer i begge ender, så hældte det alligevel hurtigt til FC Twins´ fordel, og de sikrede sig da også en 1-0 sejr og dermed sejren i turneringen.

Se billeder fra turneringen

Sports-Gaming.dk takker for en god turnering med lækker stemning, spændende kampe og godt humør.
Vi kan også afvikle en Fifa turnering hos dig/jer! Læs mere om mulighederne

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.