Så er det i morgen at vi skal rundt om træet, pakke en masse Playstation 4, Xbox One og Fifa spil op. Nå ja, og hygge med familien.

Derfor er det tid til anden sidste låge i Sports-Gamings julekalender. I dag har vi hevet fat i den yderst populære Youtuber samt FUT spiller, Rasmus ‘FifaRalle’ Klaustrup.

Hej Rasmus. Da vi er en nyhedside inden for den Danske Fifa-verden, kan vi selvfølgelig ikke komme uden om dig. Du er klart den mest subscribede danske Fifa-spiller, og en af de mest aktive.
Hvorfor er det netop FUT du interesserer dig for, i stedet for evt. at spille i konkurrencer i Danmark?

Hej Simon. Jeg har altid nydt bare at spille FIFA for sjov. Personligt får jeg mere ud af spillet på den måde, og FUT tilbyder en masse forskellige metoder at spille spillet på, hvilket tiltaler mig. De gange jeg har spillet konkurrencemæssigt, har jer hurtigt mistet lysten til at spille, fordi jeg ikke syntes spillet var så sjovt, som det kunne være. Jeg kan stadigvæk godt lide at spille konkurrencemæssigt mod vennerne, men online har det aldrig rigtig tiltalt mig.

Har du overvejet at stille op i de større turneringer, som ESWC kvalifikationen eller DM i Fifa?

Nej det har jeg ikke.

Med ankomsten af de nye NextGen konsoller, har muligheden for streaming aldrig været nemmere. Er det noget du vil udnytte i fremtiden?

Ja helt sikkert. Har længe gerne ville streame men har ofte haft problemer med at finde tiden. Det er noget jeg gerne vil gøre på en ugentlig basis hvis muligt i det nye år.

Hvad kommer der til at ske i din serie, i det nye år?

Jeg vil forsøge at have lidt forskellige ting kørende på min Youtube channel i det nye år. Let’s FIFA 14 vil fortsætte, men nu med mere fokus på at bygge et hold og vinde divisionerne. Ud over det vil der være serier mere baseret på at have det sjovt med spillet og prøve forskellige og interessante hold, som man måske ikke normalt ville.

August ’Agge’ Rosenmeier er jo absolut den bedste spiller i Danmark, og jeg ved at du har mødt ham nogle gange. Hvordan ligger dit niveau, i forhold til ham?

Jeg ser ikke mig selv som den bedste konkurrencespiller, og vil helt sikkert tro at Agge er et par niveauer over mig.

Til sidst et spørgsmål vi har spurgt alle vores kalenderlåger om. Kan August blive slået af tronen i 2014?

Er ikke så meget inde i konkurrence siden af FIFA, så er nok ikke den bedste at spørge. Men har hørt fra mange at han et niveau over alle andre, så jeg tror ikke der er nogen der slår ham af tronen

Vi siger mange tak for tiden til Rasmus. Du kan finde hans YouTube kanal lige her. Subscribe endelig til ham, især hvis du er FUT fan.

Desuden søger vi personale til at skrive om FUT, så har du en skribent i maven, så kontakt os endelig! Læs mere her

I morgen er det juleaften, og derfor sidste dag i vores kalender. Det er dog også et interview du absolut ikke har lyst til at gå glip af!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.